Expert: Yoga-instructeur Johan Louncke

Johan Louncke is een creatief, rustig en sereen persoon die tijdens zijn reizen door India heel wat ervaring en expertise opdeed. We leerden hem kennen in Shambho Body & Mind te Gent waar hij les geeft in verschillende yoga-stijlen. Met hetzelfde enthousiasme geeft hij graag hier op WeZooz zijn kennis door aan jullie

Johan: "Enkele jaren voor de millenniumwissel reisde ik door India en voelde me onmiddellijk aangetrokken door de yogacultuur. Ik besloot me hier volledig in te verdiepen en studeerde Hattha, Tantra en Kundalini yoga in Rishikesh. Door intensieve meditatie  kwamen fundamentele inzichten. Ik volgde een opleiding energetisch lichaamswerk, en massagetechnieken zoals Ayurveda-en Tibetaanse massage, Reiki, Holistic Pulsing, Shiatsu en Chi-Nei-Chang. 

Deze opleidingen en ervaringen schonken me zoveel dat ik het op mijn beurt aan anderen wou doorgeven. Ik doe dit via massage (relaxerende lichaamsmassage, holistische massage en Thai-massage), yogalessen (in groep en individueel), meditatie en workshops voor bedrijven en scholen."

Meer informatie vind je op http://www.asudra.be

Concept, realisatie en ontwerp: You-View.tv| Contact | 2011 Disclaimer |