Expert: Chef Steven Dehaeze

Stef Dehaeze is geboren op 7 januari 1976 en leerde het vak al van kleinsaf kennen in zijn ouderlijke woonst. De smaak om in de horeca te werken kwam er al snel en daarom begon hij al gauw zijn studies aan de hotelschool "Ter Groene Poorte" in Brugge. Na zijn studies leerde hij de fijne knepen van het vak bij grootmeesters zoals, Stefaan Boxy's (restaurant Boxy's / Kortrijk) en  Eddy Vandekerckhove (restaurant Gastronomisch Dorp / Marke).
In november 1997 is het allemaal snel gegaan toen kregen Steven en Lisa de kans kregen om hun eigen restaurant te openen in Rekkem.
Hun restaurant was gevestigd naast restaurant "Au Beau Jardin" en daar bouwden zij mee aan een gastronomische vleugel. In die periode kregen zij een kans om hun kunnen te tonen, alsook om een trouw cliënteel op te bouwen.
In maart 2002 was het grote moment aangebroken, om hun klanten nog beter ten dienste te staan. Ze verhuisden naar Lauwe, waren niet langer meer de gastronomische vleugel, maar werden een stijlvol restaurant waar mensen met plezier naar toe komen.
In 2011 mag hun restaurant met trots beweren dat ze een eigen stijl en visie hebben op de hedendaagse gastronomie. Steven Dehaeze eert de produkten en laat deze goed tot hun recht komen, ook de moleculaire gastronomie komt bij hen aan bod zonder daarmee te overdrijven.

Concept, realisatie en ontwerp: You-View.tv| Contact | 2011 Disclaimer |