• RSS

Recepten

“Tip van de redactie”
Nieuwste recepten-filmpjes doorzoek
alle
1316
WeZooz.be is de absolute nummer 1 als het om culinaire recepten gaat! Met meer dan 1000 videorecepten kan iedereen die wil koken, van kotstudent tot echte hobbykok, zijn zoektocht naar het perfecte kookadvies hier succesvol beëindigen. Professionele chefs geven hun recepten prijs!
  • Laatst bekeken video's


    Chocolade smelten tot de juiste consistentie of tableren.

    In dit filmpje toont men de techniek om de chocolade op de juiste consistentie te krijgen om hem verder te verwerken in je dessert. Deze techniek geeft de juiste structuur en kleur aan de gesmolten chocolade.

    > Bekijk video
    Kip in zoutkorst

    Kip in een pakje ! Supersappig ! Een leuk videorecept...

    > Bekijk video
    Echte soesjes maken doe je volgens dit eenvoudige recept van onze chef Steven Dehaeze

    Met dit recept scoor je gegarandeerd bij je familie en vrienden, Steven Dehaeze geeft geheimen prijs!

    > Bekijk video
    Hazerug, hoe bak je dat?

    Chef Jan Buytaert heeft een handige tip om ervoor te zorgen dat alle stukken sappig blijven. Kijk....

    > Bekijk video
    Recept voor de basis van zelfbereid stoofvlees door chef Jan Buytaert

    Stoofvlees zelf bereiden is makkelijk. Het stoofvlees moet enkel tijd krijgen en een goed recept. En dat zie je hier, gebracht door Jan Buytaert!

    > Bekijk video
    Hamburgers op de barbecue

    Een eenvoudige starter op de BBQ: een hamburger bakken volgens de chef-kok Jan Buytaert

    > Bekijk video
    Vlees bakken in olijfolie, geef je vlees een extra crunch met deze tip van Steven Dehaeze

    Vlees bakken in olijfolie, gebruik de Classico Bertolli olijfolie om op hoge temperatuur het vlees dicht te schroeien.

    > Bekijk video
    Grand Veneur saus, een saus van hoge standing bij wild

    Als je een poivradesaus verrijkt met aalbessenconfituur en cognac promoveer je deze tot een Grand Veneursaus

    > Bekijk video

  • Nieuwste video's


    Absint op taditionele wijze serveren. Onze cocktailexpert van The Old Fashioned legt uit!

    Absint, een heerlijk drankje in de zomer!

    > Bekijk video
    The old fashioned: Een klassieke whiskey cocktail die al jaren door iedereen gesmaakt wordt!

    The old fashioned. Dé cocktail onder de cocktails. Hoe maak je hem?

    > Bekijk video
    De cocktail Long Island Ice Tea, een topper die je makkelijk thuis zelf kan maken!

    De cocktail Long Island Ice Tea is een heerlijke klassieker!

    > Bekijk video
    Cocktails maken: Wat is het verschil tussen shaken en stirren?

    Cocktails kan je op verschillende manieren maken, topexpert Steve Okhuysen van The Old Fashioned geeft professioneel advies

    > Bekijk video
    Een lekkere cocktail als aperitief? Kies voor een frisse cocktail zoals de Judgement Day!

    The Judgement Day, een heerlijk verfrissend aperitief

    > Bekijk video
    Een champagneglas, whisky of cognacglas. Welk glas hoort bij welke cocktail?

    Cocktails: kies voor het juiste glas! Professioneel advies "The Old Fashioned" in Gent

    > Bekijk video
    Cocktailbars gebruiken verschillende shakers, advies om te kiezen!

    Shakers zoals in de echte cocktailbars! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent geeft tips

    > Bekijk video
    Cocktail recepten: hoe maak je de perfecte cocktail met laagjes?

    Er bestaan verschillende cocktail recepten! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent legt uit

    > Bekijk video
    Ijsblokjes, het belangrijkste ingrediënt in cocktails. Maar hoe zien de perfecte ijsblokjes eruit?

    Ijsblokjes zijn een must in cocktails! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent legt uit

    > Bekijk video
    Een rilette van varkensvlees, heerlijk op een toastje!

    Varkensvlees kent vele lekkere bereidingen. Vandaag maken we een rilette.

    > Bekijk video

Concept, realisatie en ontwerp: You-View.tv| Contact | 2011 Disclaimer |