Spermalie
Saisonier
Oud Brugge

  • RSS

Recepten

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
  • Laatst bekeken video's


    Gary Rhodes, sterrenchef, toont je hoe een gevulde kalkoen te maken!

    Gary Rhodes wordt beschouwd als dé ambassadeur van de Britse keuken. In deze video maakt hij een vulling voor een heerlijke geroosterde kalkoen!

    > Bekijk video
    Kreeft uit de keuken van Raymond Blanc!

    Gary Jones is de Executive Head Chef in Le Manoir aux Quat Saisons, het tweesterrenrestaurant van Raymond Blanc

    > Bekijk video
    Lasagne alla Trentina

    Een winterse lasagne met spekjes, kool en aardappelen. En een beetje Italiaanse les....

    > Bekijk video
    Voorgerechtje met gemarineerde rode biet en crème van kaas door Chef Ron Blaauw

    Ron Blaauw presenteert ons een slaatje met een rode tint! Rode biet, Pierre Robert kaas en zwarte olijven zijn de hoofdingrediënten...

    > Bekijk video
    Houmous met geroosterd pittabrood als snack of aperitiefhapje door Delia Smith!

    In dit filmpje toont Delia Smith, één van Engelands bekendste televiesiekoks, hoe je zelf je houmous kan maken!

    > Bekijk video
    Braden van kalkoen met Gary Rhodes, sterrenchef

    Gary Rhodes is de specialist als het op klassieke Britse gerechten aankomt! In deze video braadt hij een sappige gevulde kalkoen...

    > Bekijk video
    Koekjes voor bij de koffie: crunchy witte chocolade van Chef Stijn

    Super eenvoudig te maken en toch een receptje om mee te scoren. Chef Stijn van Brasserie Reinaert legt uit

    > Bekijk video
    Een feestelijke decoratie van je nagerecht met isomalt suiker, Steven Dehaeze presenteert

    Maak een mooi netje van rode isomaltgaren om je nagerecht feestelijk af te werken

    > Bekijk video

  • Nieuwste video's


    Absint op taditionele wijze serveren. Onze cocktailexpert van The Old Fashioned legt uit!

    Absint, een heerlijk drankje in de zomer!

    > Bekijk video
    The old fashioned: Een klassieke whiskey cocktail die al jaren door iedereen gesmaakt wordt!

    The old fashioned. Dé cocktail onder de cocktails. Hoe maak je hem?

    > Bekijk video
    De cocktail Long Island Ice Tea, een topper die je makkelijk thuis zelf kan maken!

    De cocktail Long Island Ice Tea is een heerlijke klassieker!

    > Bekijk video
    Cocktails maken: Wat is het verschil tussen shaken en stirren?

    Cocktails kan je op verschillende manieren maken, topexpert Steve Okhuysen van The Old Fashioned geeft professioneel advies

    > Bekijk video
    Een lekkere cocktail als aperitief? Kies voor een frisse cocktail zoals de Judgement Day!

    The Judgement Day, een heerlijk verfrissend aperitief

    > Bekijk video
    Een champagneglas, whisky of cognacglas. Welk glas hoort bij welke cocktail?

    Cocktails: kies voor het juiste glas! Professioneel advies "The Old Fashioned" in Gent

    > Bekijk video
    Cocktailbars gebruiken verschillende shakers, advies om te kiezen!

    Shakers zoals in de echte cocktailbars! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent geeft tips

    > Bekijk video
    Cocktail recepten: hoe maak je de perfecte cocktail met laagjes?

    Er bestaan verschillende cocktail recepten! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent legt uit

    > Bekijk video
    Ijsblokjes, het belangrijkste ingrediënt in cocktails. Maar hoe zien de perfecte ijsblokjes eruit?

    Ijsblokjes zijn een must in cocktails! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent legt uit

    > Bekijk video
    Een rilette van varkensvlees, heerlijk op een toastje!

    Varkensvlees kent vele lekkere bereidingen. Vandaag maken we een rilette.

    > Bekijk video

Concept, realisatie en ontwerp: You-View.tv| Contact | 2011 Disclaimer |