Saisonier
Oud Brugge
Spermalie

  • RSS

Basistechnieken

1 2 3 4 5 6 7
  • Laatst bekeken video's


    Kalfsribstuk met morieltjes en asperges

    Een heerlijk feestgerecht, lekker zacht kalfsvlees met een leuke combinatie van groenten!

    > Bekijk video
    Passiecocktail van hotelschool Spermalie

    Hotelschool Spermalie doet de passie oplaaien met deze cocktail!

    > Bekijk video
    Latte Art met een vogeltje!

    Een leuke tekening in je cappuccino....Hoe doe je dat?

    > Bekijk video
    Hoe maak je bechamelsaus met Joost van Rosmalen!

    Bechamelsaus kan bij vele gerechten gebruikt worden. Hoe je deze saus maakt, zie je hier.

    > Bekijk video
    Ijsblokjes, het belangrijkste ingredint in cocktails. Maar hoe zien de perfecte ijsblokjes eruit?

    Ijsblokjes zijn een must in cocktails! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent legt uit

    > Bekijk video
    Hoe bereid je bloemkool in de microgolfoven?

    Je bloemkool behoudt zijn vitaminen veel beter als je hem in de microgolfoven bereidt!

    > Bekijk video
    Een kalkoen gebraad braiseren in de oven, perfect om een lekkere saus te maken

    Felix Alen en Lacroix tonen de eeuwenoude techniek 'braiseren': perfect om super mals vlees te bereiden

    > Bekijk video
    Een feestelijke peterseliemayonaise van chef Didier Besnard

    Wil je een feestelijk tintje geven aan je mayonaise, probeer dan even deze peterseliemayonaise.

    > Bekijk video

  • Nieuwste video's


    Absint op taditionele wijze serveren. Onze cocktailexpert van The Old Fashioned legt uit!

    Absint, een heerlijk drankje in de zomer!

    > Bekijk video
    The old fashioned: Een klassieke whiskey cocktail die al jaren door iedereen gesmaakt wordt!

    The old fashioned. D cocktail onder de cocktails. Hoe maak je hem?

    > Bekijk video
    De cocktail Long Island Ice Tea, een topper die je makkelijk thuis zelf kan maken!

    De cocktail Long Island Ice Tea is een heerlijke klassieker!

    > Bekijk video
    Cocktails maken: Wat is het verschil tussen shaken en stirren?

    Cocktails kan je op verschillende manieren maken, topexpert Steve Okhuysen van The Old Fashioned geeft professioneel advies

    > Bekijk video
    Een lekkere cocktail als aperitief? Kies voor een frisse cocktail zoals de Judgement Day!

    The Judgement Day, een heerlijk verfrissend aperitief

    > Bekijk video
    Een champagneglas, whisky of cognacglas. Welk glas hoort bij welke cocktail?

    Cocktails: kies voor het juiste glas! Professioneel advies "The Old Fashioned" in Gent

    > Bekijk video
    Cocktailbars gebruiken verschillende shakers, advies om te kiezen!

    Shakers zoals in de echte cocktailbars! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent geeft tips

    > Bekijk video
    Cocktail recepten: hoe maak je de perfecte cocktail met laagjes?

    Er bestaan verschillende cocktail recepten! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent legt uit

    > Bekijk video
    Ijsblokjes, het belangrijkste ingredint in cocktails. Maar hoe zien de perfecte ijsblokjes eruit?

    Ijsblokjes zijn een must in cocktails! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent legt uit

    > Bekijk video
    Een rilette van varkensvlees, heerlijk op een toastje!

    Varkensvlees kent vele lekkere bereidingen. Vandaag maken we een rilette.

    > Bekijk video

Concept, realisatie en ontwerp: You-View.tv| Contact | 2011 Disclaimer |