Recepten
- Basistechnieken (189)
- BBQ (38)
- Best Of Web (24)
- Brood (13)
- Dessert & Taart (214)
- Drank & Cocktails (88)
- Eieren (26)
- Groenten & Fruit (147)
- Hapjes & Tapas (152)
- Hoofdgerecht (125)
- Kaas (83)
- Koffie (32)
- Pasta (62)
- Rijst (21)
- Salade (61)
- Saus (95)
- Soep (59)
- Tafeldecoratie (26)
- Varia (127)
- Vegetarisch (85)
- Vis (147)
- Vlees (130)
- Voorgerecht (126)
- Wijn (19)
- Wok (3)
Andere kanalen:
Best Of Web




Lamskoteletjes gevuld met Fontina kaas en salie door Antonio Carluccio, de bekendste kok van Italië!
Antonio Carluccio, niet de mama maar de papa van de Italiaanse keuken, toont in dit filmpje dat je lamskoteletjes ook kan vullen....
Braden van kalkoen met Gary Rhodes, sterrenchef
Gary Rhodes is de specialist als het op klassieke Britse gerechten aankomt! In deze video braadt hij een sappige gevulde kalkoen...
Gary Rhodes, sterrenchef, toont je hoe een gevulde kalkoen te maken!
Gary Rhodes wordt beschouwd als dé ambassadeur van de Britse keuken. In deze video maakt hij een vulling voor een heerlijke geroosterde kalkoen!
Christmas chocolate cookies met Nigella Lawson oftewel Chocolade Kerstkoekjes
Bij het zien van deze video krijg je echt zin in Chocolade Kerstkoekjes....
Een heerlijk chocoladedessert van Raymond Blanc
Verras je gasten met dit dessert! Ook het kopje, gemaakt uit chocolade, is eetbaar....Dé café crème van Raymond Blanc!
Eénpersoons Tarte Tatin volgens recept van Paul Bocuse
In de keuken van dé meester, Paul Bocuse, toont men je hoe je Tarte Tatin kan maken in individuele porties!
De perfecte pizza volgens Heston Blumenthal
Hoe maak je een perfecte pizzadeeg met de juiste elasticiteit? Heston Blumenthal ging voor ons op zoek!
Voorgerechtje met gemarineerde rode biet en crème van kaas door Chef Ron Blaauw
Ron Blaauw presenteert ons een slaatje met een rode tint! Rode biet, Pierre Robert kaas en zwarte olijven zijn de hoofdingrediënten...
Risotto met kastanjechampignons, gemaakt door Gary Rhodes
Gary Rhodes is dé ambassadeur van de Britse keuken. Van Engeland tot Dubai, in al zijn restaurants levert hij toprecepten af!
Kreeft uit de keuken van Raymond Blanc!
Gary Jones is de Executive Head Chef in Le Manoir aux Quat Saisons, het tweesterrenrestaurant van Raymond Blanc
De perfecte worst volgens Heston Blumenthal
Een perfecte worst of 'banger' zoals Heston Blumenthal het noemt vraagt een beetje werk...
Baccalà alla Vicentina, een typisch Italiaans gerecht van vis met polenta!
Doe eens iets anders met die lekkere kabeljauw! In dit filmpje zie je een traditionele Italiaanse bereiding!
Quiche met kaas en groenten door Gary Rhodes, topchef uit Engeland!
Een vrij klassieke maar superlekkere quiche met rijke smaken!
Bacon and sausages, oftewel spek en worstjes bakken met Gary Rhodes
Hoe bak je het spek en de worstjes voor een Engels ontbijt? Gary Rhodes, Engelse topchef, toont het ons in deze video!
Houmous met geroosterd pittabrood als snack of aperitiefhapje door Delia Smith!
In dit filmpje toont Delia Smith, één van Engelands bekendste televiesiekoks, hoe je zelf je houmous kan maken!
Lasagne alla Trentina
Een winterse lasagne met spekjes, kool en aardappelen. En een beetje Italiaanse les....




-
Laatst bekeken video's
Fazant braden in de oven door chef Jan Buytaert > Bekijk video
Een feestelijke decoratie van je nagerecht met isomalt suiker, Steven Dehaeze presenteert > Bekijk video
De verschillende origines van koffie, van Amerika tot Afrika > Bekijk video
Lamsbout klaarmaken op de barbecue > Bekijk video
Hoe herken je verse vis, de geur is hierbij heel belangrijk > Bekijk video
Salade van appel, ham en vinaigrette van geitenkaas > Bekijk video
Cocktail Tequila Sunrise in Bar Zar zorgt voor een instant zomergevoel. > Bekijk video
Sint Jacobsvruchten of coquilles bakken doe je in een handomdraai > Bekijk video
-
Nieuwste video's
Absint op taditionele wijze serveren. Onze cocktailexpert van The Old Fashioned legt uit! > Bekijk video
The old fashioned: Een klassieke whiskey cocktail die al jaren door iedereen gesmaakt wordt! > Bekijk video
De cocktail Long Island Ice Tea, een topper die je makkelijk thuis zelf kan maken! > Bekijk video
Cocktails maken: Wat is het verschil tussen shaken en stirren? > Bekijk video
Een lekkere cocktail als aperitief? Kies voor een frisse cocktail zoals de Judgement Day! > Bekijk video
Een champagneglas, whisky of cognacglas. Welk glas hoort bij welke cocktail? > Bekijk video
Cocktailbars gebruiken verschillende shakers, advies om te kiezen! > Bekijk video
Cocktail recepten: hoe maak je de perfecte cocktail met laagjes? > Bekijk video
Ijsblokjes, het belangrijkste ingrediënt in cocktails. Maar hoe zien de perfecte ijsblokjes eruit? > Bekijk video
Een rilette van varkensvlees, heerlijk op een toastje! > Bekijk video