Saisonier
Oud Brugge
Spermalie

  • RSS

Eieren

Met een ei kan je alle kanten uit! Gepocheerd ei, omelet, spiegelei, roerei, eiwit opkloppen, een ei zacht of hard koken en nog veel meer. Over dit laatste bestaat nogal wat twijfel. Hoe lang voor een zacht gekookt ei? Hoe lang voor een hard gekookt ei? Samen met tal van andere gerechten met eieren wordt het door onze chefs uitgelegd!
1
  • Laatst bekeken video's


    Pechabelle cocktail

    Met deze Pechabelle cockail, gemaakt op basis van perzikenlikeur en bedacht door Isabelle, won Hotelschool Spermalie een prijs!

    > Bekijk video
    Roseval dressing door chef Didier Besnard

    Deze dressing van chef Didier is met een brunoise van roseval aardappeltjes ingekookt. Lekker bij rauwe vis...

    > Bekijk video
    Zeebaars in zoutkorst: een recept van Ann Peeters en WeZooz

    Chef Ann toont je met een recept op basis van zeebaars hoe je in de oven heel originele gerechten kan klaarmaken, zoals vis in zoutkorst.

    > Bekijk video
    Zelf ricotta kaas maken door chef Pauline

    Jaja, die ricotta kaas kan je ook zelf maken!

    > Bekijk video
    Marinade voor varkensribbetjes

    Een video recept van WeZooz om duimen en vingers bij af te likken! Doen, deze ribbetjes marineren op een zomerse dag!

    > Bekijk video
    Aardappelgalette met prei, een lekker bijgerecht

    Een bijgerecht in de vorm van een dikke pannenkoek. Benieuwd naar dit recept van aardappel en prei. Kijk dan naar dit videorecept.

    > Bekijk video
    Ijsblokjes, het belangrijkste ingrediënt in cocktails. Maar hoe zien de perfecte ijsblokjes eruit?

    Ijsblokjes zijn een must in cocktails! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent legt uit

    > Bekijk video
    Een kalkoen gebraad braiseren in de oven, perfect om een lekkere saus te maken

    Felix Alen en Lacroix tonen de eeuwenoude techniek 'braiseren': perfect om super mals vlees te bereiden

    > Bekijk video

  • Nieuwste video's


    Absint op taditionele wijze serveren. Onze cocktailexpert van The Old Fashioned legt uit!

    Absint, een heerlijk drankje in de zomer!

    > Bekijk video
    The old fashioned: Een klassieke whiskey cocktail die al jaren door iedereen gesmaakt wordt!

    The old fashioned. Dé cocktail onder de cocktails. Hoe maak je hem?

    > Bekijk video
    De cocktail Long Island Ice Tea, een topper die je makkelijk thuis zelf kan maken!

    De cocktail Long Island Ice Tea is een heerlijke klassieker!

    > Bekijk video
    Cocktails maken: Wat is het verschil tussen shaken en stirren?

    Cocktails kan je op verschillende manieren maken, topexpert Steve Okhuysen van The Old Fashioned geeft professioneel advies

    > Bekijk video
    Een lekkere cocktail als aperitief? Kies voor een frisse cocktail zoals de Judgement Day!

    The Judgement Day, een heerlijk verfrissend aperitief

    > Bekijk video
    Een champagneglas, whisky of cognacglas. Welk glas hoort bij welke cocktail?

    Cocktails: kies voor het juiste glas! Professioneel advies "The Old Fashioned" in Gent

    > Bekijk video
    Cocktailbars gebruiken verschillende shakers, advies om te kiezen!

    Shakers zoals in de echte cocktailbars! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent geeft tips

    > Bekijk video
    Cocktail recepten: hoe maak je de perfecte cocktail met laagjes?

    Er bestaan verschillende cocktail recepten! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent legt uit

    > Bekijk video
    Ijsblokjes, het belangrijkste ingrediënt in cocktails. Maar hoe zien de perfecte ijsblokjes eruit?

    Ijsblokjes zijn een must in cocktails! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent legt uit

    > Bekijk video
    Een rilette van varkensvlees, heerlijk op een toastje!

    Varkensvlees kent vele lekkere bereidingen. Vandaag maken we een rilette.

    > Bekijk video

Concept, realisatie en ontwerp: You-View.tv| Contact | 2011 Disclaimer |