Oud Brugge
Saisonier
Spermalie

  • RSS

Hoofdgerecht

1 2 3 4
  • Laatst bekeken video's


    Mosselen Natuur: De klassieke bereiding volgens Chef Jan Buytaert

    De meest klassieke mosselbereiding! Chef Jan Buytaert legt uit

    > Bekijk video
    Pasta met tonijn van traiteur Il Pastaiolo. Snel, makkelijk en gezond!

    Nicola van Il Pastaiolo in Antwerpen toont ons hoe we een zalige zwarte pasta met tonijn maken

    > Bekijk video
    Een gebraad bakken op de crispplaat, chef Stephanie Wouters doet het voor!

    Het lange wachten op een heerlijk gebraad beu? Probeer het eens op de crispplaat

    > Bekijk video
    Jan Buytaert maakt Vol au Vent met kip en gehaktballetjes

    Een Vlaamse klassieker, gebracht door Jan Buytaert. Lekkerrrr!

    > Bekijk video
    Een verrassend dessertkoekje van brikdeeg!

    Maak zelf je dessertkorfjes. Een video van WeZooz.be!

    > Bekijk video
    Amuse van eend : eendenborst met dressing van appel balsamico

    Amuseer je met stukjes appel en spek en creer een amuse van eend met een overheerlijke dressing.

    > Bekijk video
    Vleesbouillon maken

    Zelf bouillon maken is best wat werk maar het loont de moeite!

    > Bekijk video
    Vol-au-Vent met Parijse champignons

    Chef Jan Buytaert toont in deze video hoe je een lekkere vol-au-vent maakt! D vulling voor een koninginnehapje...

    > Bekijk video

  • Nieuwste video's


    Absint op taditionele wijze serveren. Onze cocktailexpert van The Old Fashioned legt uit!

    Absint, een heerlijk drankje in de zomer!

    > Bekijk video
    The old fashioned: Een klassieke whiskey cocktail die al jaren door iedereen gesmaakt wordt!

    The old fashioned. D cocktail onder de cocktails. Hoe maak je hem?

    > Bekijk video
    De cocktail Long Island Ice Tea, een topper die je makkelijk thuis zelf kan maken!

    De cocktail Long Island Ice Tea is een heerlijke klassieker!

    > Bekijk video
    Cocktails maken: Wat is het verschil tussen shaken en stirren?

    Cocktails kan je op verschillende manieren maken, topexpert Steve Okhuysen van The Old Fashioned geeft professioneel advies

    > Bekijk video
    Een lekkere cocktail als aperitief? Kies voor een frisse cocktail zoals de Judgement Day!

    The Judgement Day, een heerlijk verfrissend aperitief

    > Bekijk video
    Een champagneglas, whisky of cognacglas. Welk glas hoort bij welke cocktail?

    Cocktails: kies voor het juiste glas! Professioneel advies "The Old Fashioned" in Gent

    > Bekijk video
    Cocktailbars gebruiken verschillende shakers, advies om te kiezen!

    Shakers zoals in de echte cocktailbars! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent geeft tips

    > Bekijk video
    Cocktail recepten: hoe maak je de perfecte cocktail met laagjes?

    Er bestaan verschillende cocktail recepten! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent legt uit

    > Bekijk video
    Ijsblokjes, het belangrijkste ingredint in cocktails. Maar hoe zien de perfecte ijsblokjes eruit?

    Ijsblokjes zijn een must in cocktails! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent legt uit

    > Bekijk video
    Een rilette van varkensvlees, heerlijk op een toastje!

    Varkensvlees kent vele lekkere bereidingen. Vandaag maken we een rilette.

    > Bekijk video

Concept, realisatie en ontwerp: You-View.tv| Contact | 2011 Disclaimer |