Saisonier
Spermalie
Oud Brugge

  • RSS

Saus

Een goed gemaakte saus kan een doordeweeks gerecht zomaar geniaal maken. Op restaurant kan je vaak een overheerlijke saus op je bord krijgen, de chef-koks zijn dan ook echte experts op dit vlak. Als jij zo’n saus thuis wil klaarmaken, bekijk dan het professionele advies van onze chefs en geniet!
1 2 3
  • Laatst bekeken video's


    Wrap met surimi en rucola door chef Didier Besnard

    Na de wrap met gerookte zalm en de wrap met gerookte eendenborst, nu de wrap met Surimi van chef Didier!

    > Bekijk video
    Roerei met eekhoorntjesbrood door chef Jan Buytaert

    Eieren met Cèpes de Bordeaux; zo krijg je een heerlijk roerei met champignons volgens chef Jan Buytaert!

    > Bekijk video
    Waterzooi van kreeft

    Chef Jan Buytaert presenteert U een feestelijke waterzooi! Gekookte kreeft met veel groentjes erbij...

    > Bekijk video
    Krokant gebakken eendenfilet met Chimay saus en tarte tatin van wortel

    Een mooi rosé gebakken eendenfilet is krokant van buiten en botermals van binnen!

    > Bekijk video
    Pasta met tonijn van traiteur Il Pastaiolo. Snel, makkelijk en gezond!

    Nicola van Il Pastaiolo in Antwerpen toont ons hoe we een zalige zwarte pasta met tonijn maken

    > Bekijk video
    Hoe weet je of een ei vers is?

    Niets zo lekker als een eitje. Maar hoe weet je nu of een ei vers is?

    > Bekijk video
    Vormbonbons of pralines

    Hein Geers, die in Nederland de bonbon van het jaar gemaakt heeft, laat ons zien hoe je pralines of vormbonbons maakt!

    > Bekijk video
    Omelet met champignons door chef Jan Buytaert

    Veel verschillende champignons in deze ene omelet, een idee van chef Jan Buytaert!

    > Bekijk video

  • Nieuwste video's


    Absint op taditionele wijze serveren. Onze cocktailexpert van The Old Fashioned legt uit!

    Absint, een heerlijk drankje in de zomer!

    > Bekijk video
    The old fashioned: Een klassieke whiskey cocktail die al jaren door iedereen gesmaakt wordt!

    The old fashioned. Dé cocktail onder de cocktails. Hoe maak je hem?

    > Bekijk video
    De cocktail Long Island Ice Tea, een topper die je makkelijk thuis zelf kan maken!

    De cocktail Long Island Ice Tea is een heerlijke klassieker!

    > Bekijk video
    Cocktails maken: Wat is het verschil tussen shaken en stirren?

    Cocktails kan je op verschillende manieren maken, topexpert Steve Okhuysen van The Old Fashioned geeft professioneel advies

    > Bekijk video
    Een lekkere cocktail als aperitief? Kies voor een frisse cocktail zoals de Judgement Day!

    The Judgement Day, een heerlijk verfrissend aperitief

    > Bekijk video
    Een champagneglas, whisky of cognacglas. Welk glas hoort bij welke cocktail?

    Cocktails: kies voor het juiste glas! Professioneel advies "The Old Fashioned" in Gent

    > Bekijk video
    Cocktailbars gebruiken verschillende shakers, advies om te kiezen!

    Shakers zoals in de echte cocktailbars! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent geeft tips

    > Bekijk video
    Cocktail recepten: hoe maak je de perfecte cocktail met laagjes?

    Er bestaan verschillende cocktail recepten! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent legt uit

    > Bekijk video
    Ijsblokjes, het belangrijkste ingrediënt in cocktails. Maar hoe zien de perfecte ijsblokjes eruit?

    Ijsblokjes zijn een must in cocktails! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent legt uit

    > Bekijk video
    Een rilette van varkensvlees, heerlijk op een toastje!

    Varkensvlees kent vele lekkere bereidingen. Vandaag maken we een rilette.

    > Bekijk video

Concept, realisatie en ontwerp: You-View.tv| Contact | 2011 Disclaimer |