Saisonier
Spermalie
Oud Brugge

  • RSS

Tafeldecoratie

1
  • Laatst bekeken video's


    Tomaten ontvellen

    Wat is de makkelijkste manier om je tomaten te ontvellen? Chef Christophe van Restaurant Bellefleur vertelt ons zijn geheim!

    > Bekijk video
    Zelfgemaakt vanille roomijs, een klassiek recept om mee te scoren van chef Steven Dehaeze!

    Een echt toprecept van een top-chef. Zelfgemaakt vanille roomijs, smullen maar!

    > Bekijk video
    Asperges schillen: Advies van een professional!

    Hoe moet je asperges schillen zonder dat er vezels overblijven of zonder dat de asperges verknoeid worden? Kijk even!

    > Bekijk video
    Een papillot van forel. Een gezond visgerechtje met BRITA gefilterd water

    Chef Stefantie Wouters toont je hoe je snel een lekkere papillot van forel kan klaarmaken!

    > Bekijk video
    Mousselinesaus door topchef Felix Alen, op basis van de Hollandaise saus!

    De fonds van Lacroix geven extra smaak aan je saus, dat is ook de mening van Felix Alen

    > Bekijk video
    Croque, met Oud Brugge kaas en prosciutto

    Een makkelijk en heel lekker recept voor een croque met Oud Brugge kaas dat kan dienen als hapje tussendoor of als aperitiefhapje.

    > Bekijk video
    Wrap met gerookte eendenborst en avocadomousse

    Kijk hoe je de wrap oprolt en snijdt! Met de rucola erbij wordt hij nog net iets pittiger....

    > Bekijk video
    Een gebraad bakken op de crispplaat, chef Stephanie Wouters doet het voor!

    Het lange wachten op een heerlijk gebraad beu? Probeer het eens op de crispplaat

    > Bekijk video

  • Nieuwste video's


    Koekjes met basilicum en botercrme: deze combi moet je gewoon proberen!

    Met het zelfrijzend bakmeel van Imperial maak je heerlijke koekjes. Gedurfd zijn deze exemplaren met basilicum, botercrme en citrusvruchten. Zeker en vast de moeite waard!

    > Bekijk video
    Vanillepudding van Imperial met amandelkoekjes: smullen maar!

    In deze video gebruikt hobbykok Sarah amandelkoekjes en confituur. En haar kinderen, die zien het nog een tikkeltje experimenteler.

    > Bekijk video
    Vanillepudding van Imperial met bresilienne en banaan: een echte aanrader!

    In deze video gebruikt hobbykok Sarah bresilienne en banaan als topping. Haar kinderen voegen het extra ingredint hagelslag toe en maken er leuke gezichtjes van!

    > Bekijk video
    Vanillepudding met een crumble van petit beurre koekjes en rood fruit.

    Hoe maak je van een basis vanillepudding van Imperial een feestelijk toetje? Giet de pudding in een wijnglas en werk af met crumble van petit beurre en rood fruit.

    > Bekijk video
    Pannenkoeken met carpaccio van ananas, citroen en honing.

    Sarah Lebrun bedacht samen met de mensen van Imperial dit origineel, maar makkelijk te maken receptje.

    > Bekijk video
    Chocoladecake: heerlijk gebak afgewerkt met sorbet van mandarijn.

    Een heerlijke chocoladecake met sorbet van mandarijn maken? Met Imperial zelfrijzend bakmeel is dit lekker gebak een fluitje van een cent geworden.

    > Bekijk video
    Chocoladepudding van Imperial met cake en rode vruchten.

    Wie houdt van van chocolade, zal vast en zeker helemaal weg zijn van deze heerlijke chocoladepudding met cake en rode vruchten.

    > Bekijk video
    Cupcakes: kleine cakejes met een hartje van topping van Imperial.

    Cakejes maken met de kinderen is de ideale bezigheid op een druilerige herfstdag. De toppings van Imperial zorgen voor een heerlijke final touch.

    > Bekijk video

Concept, realisatie en ontwerp: You-View.tv| Contact | 2011 Disclaimer |