Oud Brugge
Saisonier
Lacroix
Spermalie
Imperial

  • RSS

Tafeldecoratie

1
  • Laatst bekeken video's


    Chef Vanderbiest: Hoe moet je wijn in een geopende wijnfles afsluiten om te kunnen genieten van wine by the glass?

    Professioneel, maar ook thuis is het zeer interessant wijn aan te bieden per glas. Qivino verlengt de bewaartermijn van wijn in een geopende fles...

    > Bekijk video
    Rucola salade met parmezaanse kaas door Tim Teck

    Een eenvoudige maar zeer lekkere salade, je proeft de Italiaanse keuken meteen! Gebruik zeker een goede extra vierge olijfolie!

    > Bekijk video
    Een papillot van forel. Een gezond visgerechtje met BRITA gefilterd water

    Chef Stefantie Wouters toont je hoe je snel een lekkere papillot van forel kan klaarmaken!

    > Bekijk video
    Hoe kan je bij degustaties wijn bewaren zonder verlies aan kwaliteit, Gido Van Imschoot informeert.

    De lekkerste wijn komt uit een magnum fles. Maar wat als je die grote fles niet ineens wilt leegdrinken? Hier is de oplossing...

    > Bekijk video
    Triatleet Luc Van Lierde zweert bij een drinkbus op de fiets. Hij is alvast overtuigd van de Fill&Go waterfilterfles!

    Met de Fill&Go van BRITA heb je altijd gefilterd water bij je

    > Bekijk video
    De hardheid van het water verlagen: Filteren met waterfilterkan!

    Gefilterd BRITA water smaakt lekker water, dat weet ook triatleet Luc Van Lierde

    > Bekijk video
    Stoofpot van paling met pesto, een eigentijds visgerechtje

    De paling reeds in moten verdeeld maakt de portionering echt gemakkelijk

    > Bekijk video
    Stoofvlees kiezen met chef Jan Buytaert voor stoofkarbonaden

    Welk stuk van de koe levert ons het beste stukje stoofvlees ? Jan Buytaert legt het uit in dit filmpje.

    > Bekijk video

  • Nieuwste video's


    Koekjes met basilicum en botercrme: deze combi moet je gewoon proberen!

    Met het zelfrijzend bakmeel van Imperial maak je heerlijke koekjes. Gedurfd zijn deze exemplaren met basilicum, botercrme en citrusvruchten. Zeker en vast de moeite waard!

    > Bekijk video
    Vanillepudding van Imperial met amandelkoekjes: smullen maar!

    In deze video gebruikt hobbykok Sarah amandelkoekjes en confituur. En haar kinderen, die zien het nog een tikkeltje experimenteler.

    > Bekijk video
    Vanillepudding van Imperial met bresilienne en banaan: een echte aanrader!

    In deze video gebruikt hobbykok Sarah bresilienne en banaan als topping. Haar kinderen voegen het extra ingredint hagelslag toe en maken er leuke gezichtjes van!

    > Bekijk video
    Vanillepudding met een crumble van petit beurre koekjes en rood fruit.

    Hoe maak je van een basis vanillepudding van Imperial een feestelijk toetje? Giet de pudding in een wijnglas en werk af met crumble van petit beurre en rood fruit.

    > Bekijk video
    Pannenkoeken met carpaccio van ananas, citroen en honing.

    Sarah Lebrun bedacht samen met de mensen van Imperial dit origineel, maar makkelijk te maken receptje.

    > Bekijk video
    Chocoladecake: heerlijk gebak afgewerkt met sorbet van mandarijn.

    Een heerlijke chocoladecake met sorbet van mandarijn maken? Met Imperial zelfrijzend bakmeel is dit lekker gebak een fluitje van een cent geworden.

    > Bekijk video
    Chocoladepudding van Imperial met cake en rode vruchten.

    Wie houdt van van chocolade, zal vast en zeker helemaal weg zijn van deze heerlijke chocoladepudding met cake en rode vruchten.

    > Bekijk video
    Cupcakes: kleine cakejes met een hartje van topping van Imperial.

    Cakejes maken met de kinderen is de ideale bezigheid op een druilerige herfstdag. De toppings van Imperial zorgen voor een heerlijke final touch.

    > Bekijk video
    Absint op taditionele wijze serveren. Onze cocktailexpert van The Old Fashioned legt uit!

    Absint, een heerlijk drankje in de zomer!

    > Bekijk video
    The old fashioned: Een klassieke whiskey cocktail die al jaren door iedereen gesmaakt wordt!

    The old fashioned. D cocktail onder de cocktails. Hoe maak je hem?

    > Bekijk video

Concept, realisatie en ontwerp: You-View.tv| Contact | 2011 Disclaimer |