Sluiten


Test het nu gratis uit!
Tiense Suiker
Lacroix
Oud Brugge
Spermalie
Saisonier
Beemster
Imperial

  • RSS

Tafeldecoratie

1
  • Laatst bekeken video's


    Asperges op Vlaamse wijze is een klassiek voorgerecht, vooral in de maand mei!

    Een klassiek voorgerecht of hoofdgerecht : asperges op Vlaamse wijze klaargemaakt door Jan Buytaert

    > Bekijk video
    Maak zelf een heerlijke Hollandaise saus met het recept van Felix Alen

    Leer samen met Lacroix de Hollandaise saus van Felix Alen maken. Lekker bij vis of asperges!

    > Bekijk video
    Moet je groene asperges schillen alvorens ze te koken?

    De chef van Spermalie toont in dit filmpje hoe je groene of witte asperges moet schillen.

    > Bekijk video
    Gegratineerde oester met tomatenblokjes en sabayon op een puree van waterkers

    Een gedistingeerd hapje met een gegratineerde oester. Het water komt je in mond...

    > Bekijk video
    Zeebaars in zoutkorst: een recept van Ann Peeters en WeZooz

    Chef Ann toont je met een recept op basis van zeebaars hoe je in de oven heel originele gerechten kan klaarmaken, zoals vis in zoutkorst.

    > Bekijk video
    Een stoofpotje van kalfsvlees. Maak een heerlijk kalfsblanket met de fond van Lacroix.

    Een stoofpotje is lekker en gemakkelijk om zelf te maken!

    > Bekijk video
    Recept voor een winterse stamppot of stoemp van andijvie

    Stoemp of stamppot, een echt recept voor de winter of voor koude dagen!

    > Bekijk video
    Mousselinesaus door topchef Felix Alen, op basis van de Hollandaise saus!

    De fonds van Lacroix geven extra smaak aan je saus, dat is ook de mening van Felix Alen

    > Bekijk video

  • Nieuwste video's


    Koekjes met basilicum en botercrème: deze combi moet je gewoon proberen!

    Met het zelfrijzend bakmeel van Imperial maak je heerlijke koekjes. Gedurfd zijn deze exemplaren met basilicum, botercrème en citrusvruchten. Zeker en vast de moeite waard!

    > Bekijk video
    Vanillepudding van Imperial met amandelkoekjes: smullen maar!

    In deze video gebruikt hobbykok Sarah amandelkoekjes en confituur. En haar kinderen, die zien het nog een tikkeltje experimenteler.

    > Bekijk video
    Vanillepudding van Imperial met bresilienne en banaan: een echte aanrader!

    In deze video gebruikt hobbykok Sarah bresilienne en banaan als topping. Haar kinderen voegen het extra ingrediënt hagelslag toe en maken er leuke gezichtjes van!

    > Bekijk video
    Vanillepudding met een crumble van petit beurre koekjes en rood fruit.

    Hoe maak je van een basis vanillepudding van Imperial een feestelijk toetje? Giet de pudding in een wijnglas en werk af met crumble van petit beurre en rood fruit.

    > Bekijk video
    Pannenkoeken met carpaccio van ananas, citroen en honing.

    Sarah Lebrun bedacht samen met de mensen van Imperial dit origineel, maar makkelijk te maken receptje.

    > Bekijk video
    Chocoladecake: heerlijk gebak afgewerkt met sorbet van mandarijn.

    Een heerlijke chocoladecake met sorbet van mandarijn maken? Met Imperial zelfrijzend bakmeel is dit lekker gebak een fluitje van een cent geworden.

    > Bekijk video
    Chocoladepudding van Imperial met cake en rode vruchten.

    Wie houdt van van chocolade, zal vast en zeker helemaal weg zijn van deze heerlijke chocoladepudding met cake en rode vruchten.

    > Bekijk video
    Cupcakes: kleine cakejes met een hartje van topping van Imperial.

    Cakejes maken met de kinderen is de ideale bezigheid op een druilerige herfstdag. De toppings van Imperial zorgen voor een heerlijke final touch.

    > Bekijk video

Concept, realisatie en ontwerp: You-View.tv| Contact | 2011 Disclaimer |