Spermalie
Oud Brugge
Saisonier

  • RSS

Vis

1 2 3 4 5
  • Laatst bekeken video's


    Leer van Felix Alen en Lacroix hoe je een echte dragonsaus maakt

    Heerlijke dragonsaus op basis van een fond van Lacroix !

    > Bekijk video
    Steak op de barbecue

    Hoe bak je een steak perfect op de barbacue?

    > Bekijk video
    Mousse van knolselder met chef Didier Besnard

    Heerlijk bij hert of ander wild, deze mousse van knolselder!

    > Bekijk video
    Een feestelijke truffelsaus maken is makkelijker dan je denkt

    Een truffelsaus maken lijkt moeilijk, maar dit videorecept laat zien, hoe eenvoudig je deze saus van truffels maakt. Niet voor elke dag, wel feestelijk...

    > Bekijk video
    Verschillende soorten roux

    Blanke, blonde en bruine roux... Welke basis moet je nu gebruiken voor je saus?

    > Bekijk video
    Griekse salade met komkommer en fetakaas

    Waan je op vakantie met deze heerlijke frisse Griekse salade! Chef Michael maakt het voor ons klaar...

    > Bekijk video
    Smaakvolle beurre blanc of witte botersaus

    Boter bij de vis! En dan nog visfond van Lacroix en je hebt een heerlijke witte botersaus.

    > Bekijk video
    Een hapje of een soepje met chanterellen door chef Jan Buytaert

    Gebakken paddenstoelen met een velout erover, geserveerd in een klein kopje. Idee van chef Jan Buytaert als aperitiefhapje of als tussendoortje ...

    > Bekijk video

  • Nieuwste video's


    Absint op taditionele wijze serveren. Onze cocktailexpert van The Old Fashioned legt uit!

    Absint, een heerlijk drankje in de zomer!

    > Bekijk video
    The old fashioned: Een klassieke whiskey cocktail die al jaren door iedereen gesmaakt wordt!

    The old fashioned. D cocktail onder de cocktails. Hoe maak je hem?

    > Bekijk video
    De cocktail Long Island Ice Tea, een topper die je makkelijk thuis zelf kan maken!

    De cocktail Long Island Ice Tea is een heerlijke klassieker!

    > Bekijk video
    Cocktails maken: Wat is het verschil tussen shaken en stirren?

    Cocktails kan je op verschillende manieren maken, topexpert Steve Okhuysen van The Old Fashioned geeft professioneel advies

    > Bekijk video
    Een lekkere cocktail als aperitief? Kies voor een frisse cocktail zoals de Judgement Day!

    The Judgement Day, een heerlijk verfrissend aperitief

    > Bekijk video
    Een champagneglas, whisky of cognacglas. Welk glas hoort bij welke cocktail?

    Cocktails: kies voor het juiste glas! Professioneel advies "The Old Fashioned" in Gent

    > Bekijk video
    Cocktailbars gebruiken verschillende shakers, advies om te kiezen!

    Shakers zoals in de echte cocktailbars! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent geeft tips

    > Bekijk video
    Cocktail recepten: hoe maak je de perfecte cocktail met laagjes?

    Er bestaan verschillende cocktail recepten! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent legt uit

    > Bekijk video
    Ijsblokjes, het belangrijkste ingredint in cocktails. Maar hoe zien de perfecte ijsblokjes eruit?

    Ijsblokjes zijn een must in cocktails! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent legt uit

    > Bekijk video
    Een rilette van varkensvlees, heerlijk op een toastje!

    Varkensvlees kent vele lekkere bereidingen. Vandaag maken we een rilette.

    > Bekijk video

Concept, realisatie en ontwerp: You-View.tv| Contact | 2011 Disclaimer |