Oud Brugge
Saisonier
Spermalie

  • RSS

Vlees

1 2 3 4
  • Laatst bekeken video's


    Garnaalkroket op basis van visfumet, Felix Alen toont de klassieker op zijn manier

    Met de juiste basis en fonds van Lacroix maak je de perfecte garnaalkroket

    > Bekijk video
    Gastrique, de basis van een goede bearnaise

    Gastrique en Lacroix, het keukengeheim van Felix Alen voor het maken van een hedendaagse bearnaisesaus...

    > Bekijk video
    Zeebaars in zoutkorst: een recept van Ann Peeters en WeZooz

    Chef Ann toont je met een recept op basis van zeebaars hoe je in de oven heel originele gerechten kan klaarmaken, zoals vis in zoutkorst.

    > Bekijk video
    Een feestelijke decoratie van je nagerecht met isomalt suiker, Steven Dehaeze presenteert

    Maak een mooi netje van rode isomaltgaren om je nagerecht feestelijk af te werken

    > Bekijk video
    Vleessaus voor wrap con carne

    Zin in Mexicaanse keuken? Deze wrapsaus met vlees heb je nodig voor een Mexicaanse wrap con carne. Bekijk dit videogerecht en maak een echt Mexicaans gerecht...

    > Bekijk video
    Een stoofpotje van kalfsvlees. Maak een heerlijk kalfsblanket met de fond van Lacroix.

    Een stoofpotje is lekker en gemakkelijk om zelf te maken!

    > Bekijk video
    Vlees bakken in olijfolie, geef je vlees een extra crunch met deze tip van Steven Dehaeze

    Vlees bakken in olijfolie, gebruik de Classico Bertolli olijfolie om op hoge temperatuur het vlees dicht te schroeien.

    > Bekijk video

  • Nieuwste video's


    Absint op taditionele wijze serveren. Onze cocktailexpert van The Old Fashioned legt uit!

    Absint, een heerlijk drankje in de zomer!

    > Bekijk video
    The old fashioned: Een klassieke whiskey cocktail die al jaren door iedereen gesmaakt wordt!

    The old fashioned. D cocktail onder de cocktails. Hoe maak je hem?

    > Bekijk video
    De cocktail Long Island Ice Tea, een topper die je makkelijk thuis zelf kan maken!

    De cocktail Long Island Ice Tea is een heerlijke klassieker!

    > Bekijk video
    Cocktails maken: Wat is het verschil tussen shaken en stirren?

    Cocktails kan je op verschillende manieren maken, topexpert Steve Okhuysen van The Old Fashioned geeft professioneel advies

    > Bekijk video
    Een lekkere cocktail als aperitief? Kies voor een frisse cocktail zoals de Judgement Day!

    The Judgement Day, een heerlijk verfrissend aperitief

    > Bekijk video
    Een champagneglas, whisky of cognacglas. Welk glas hoort bij welke cocktail?

    Cocktails: kies voor het juiste glas! Professioneel advies "The Old Fashioned" in Gent

    > Bekijk video
    Cocktailbars gebruiken verschillende shakers, advies om te kiezen!

    Shakers zoals in de echte cocktailbars! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent geeft tips

    > Bekijk video
    Cocktail recepten: hoe maak je de perfecte cocktail met laagjes?

    Er bestaan verschillende cocktail recepten! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent legt uit

    > Bekijk video
    Ijsblokjes, het belangrijkste ingredint in cocktails. Maar hoe zien de perfecte ijsblokjes eruit?

    Ijsblokjes zijn een must in cocktails! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent legt uit

    > Bekijk video
    Een rilette van varkensvlees, heerlijk op een toastje!

    Varkensvlees kent vele lekkere bereidingen. Vandaag maken we een rilette.

    > Bekijk video

Concept, realisatie en ontwerp: You-View.tv| Contact | 2011 Disclaimer |