Recepten
- Basistechnieken (189)
- BBQ (38)
- Best Of Web (24)
- Brood (13)
- Dessert & Taart (214)
- Drank & Cocktails (88)
- Eieren (26)
- Groenten & Fruit (147)
- Hapjes & Tapas (152)
- Hoofdgerecht (125)
- Kaas (83)
- Koffie (32)
- Pasta (62)
- Rijst (21)
- Salade (61)
- Saus (95)
- Soep (59)
- Tafeldecoratie (26)
- Varia (127)
- Vegetarisch (85)
- Vis (147)
- Vlees (130)
- Voorgerecht (126)
- Wijn (19)
- Wok (3)
Andere kanalen:
Rijst op Pilav wijze door chef Jan Buytaert
Pilaf rijst kan je nadien verder afwerken met bijvoorbeeld champignons, ratatouille, kalkoen, kip..... Chef Jan Buytaert bereidt!
Een heerlijke rosbief in de oven met erwtjes en wortelen
Rosbief, de vroegere klassieker voor zondag, toch nog altijd lekker
Vegetarisch gerecht met rijst en boontjes op Pilaf of Pilav wijze
Met Pilaf (pilav) rijst kan je veel kanten uit! Chef Jan Buytaert gaat deze keer de vegetarische kant op!
Hoe maak je zelf een mooi theelichtje?
Een persoonlijke touch geven aan je feesstafel of communietafel kan met dit theelichtje!
Hoe maak je zelf een heerlijk rochertje?
Rocher, rotskoekje, rotske, rochertje....alle vier even lekker!
Het waarom achter het klinken met het glas
Zintuigen of gif....wat gaf de aanleiding tot het klinken?
Lekker Vlaams stoofvlees: Carbonades à la flamande door chef Jan Buytaert
Vlaamse karbonaden maak je met lekker stoofvlees en lekker Vlaams bier. Kijk maar hier...
Een zakje zomerfruit op de bbq, ideetje van chef Jan Buytaert!
Zomers fruit op de barbecue is verrassend en lekker. Maar hoe doe je dat dan in de praktijk? Kijk naar chef Jan Buytaert!
Goulash, oftewel Hongaars stoofvlees, door chef Jan Buytaert!
Een klassieke Hongaarse goulash! Vertrekkende van de basisbereiding voor stoofvlees van chef Jan Buytaert....
Koninginnehapje met mosselen
Dit keer is het koninginnehapje niet met vlees, chef Jan Buytaert laat ons een variant zien met mosselen!
Een sommelier voor water?
Jan is wijnsommelier én watersommelier! Hij vertelt hoe je water het best proeft!
Hoe moet je frieten 'Pommes Pont Neuf' snijden?
Hele dikke frieten zijn dit, allemaal even groot....Kijk hoe je tewerk gaat!
Julienne van groenten snijden, hoe doe je dat?
Wil je weten hoe je groenten in julienne moet snijden? Kijk in dit filmpje hoe je best te werk gaat!
Konijnenrug fileren, hoe doe je dat?
Ditmaal niet voor 'Konijn op Vlaamse Wijze' maar een mooi konijnenfiletje om te bakken!
Konijn op grootmoeders wijze
Chef Jan Buytaert bakt voor ons het konijn aan en overgiet het met bier!
Wortel in cocotte draaien
Het oog wil ook wat! Maak voor je feestgerechten al je worteltjes in dezelfde vorm...
Konijn op grootmoeders wijze : de eventuele garnituur
Maak het 'Konijn op grootmoeders wijze' nog net iets feestelijker met spekjes, uitjes en champignons!