Saisonier
Spermalie
Oud Brugge

weZooz > Recepten > Trefwoord "Chef" (501)

  • Laatst bekeken video's


    Crème van knolselder

    De bereiding van een crème van knolselder is makkelijk. Een blender doet het werk voor jou. Ideaal als garnituur bij vleesgerechten en wildgerechten.

    > Bekijk video
    Chef Didier Besnard dresseert een heerlijke zalmtartaar

    Een zalmtartaar met een decoratie van reepjes schorseneren!

    > Bekijk video
    Stoofvlees kiezen met chef Jan Buytaert voor stoofkarbonaden

    Welk stuk van de koe levert ons het beste stukje stoofvlees ? Jan Buytaert legt het uit in dit filmpje.

    > Bekijk video
    Gegrilde Sint Jacobsvruchten of coquilles

    Sterren-chef Jan Buytaert maakt gegrilde Sint Jacobsvruchten!

    > Bekijk video
    Gekarameliseerd witloof, een makkelijk bijgerecht

    Witloof klaargemaakt met honing. Een bijgerecht dat éénieder smaakt. En bovendien een makkelijk recept!

    > Bekijk video
    Ossenhaas vullen met zachte knoflook en dan bakken, door Didier Besnard

    Gebraden ossenhaas, eerst in de pan, daarna in de oven

    > Bekijk video
    Salade met spekjes en een vinaigrette van kriekenbier

    Laat je inspireren door chef Jan Buytaert voor deze frisse salade met spekjes en een vinaigrette van kriekenbier!

    > Bekijk video
    Aardappelpuree met olijfolie en look

    Een heerlijke franse aardappelpuree met knoflook en olijfolie.

    > Bekijk video

  • Nieuwste video's


    Absint op taditionele wijze serveren. Onze cocktailexpert van The Old Fashioned legt uit!

    Absint, een heerlijk drankje in de zomer!

    > Bekijk video
    The old fashioned: Een klassieke whiskey cocktail die al jaren door iedereen gesmaakt wordt!

    The old fashioned. Dé cocktail onder de cocktails. Hoe maak je hem?

    > Bekijk video
    De cocktail Long Island Ice Tea, een topper die je makkelijk thuis zelf kan maken!

    De cocktail Long Island Ice Tea is een heerlijke klassieker!

    > Bekijk video
    Cocktails maken: Wat is het verschil tussen shaken en stirren?

    Cocktails kan je op verschillende manieren maken, topexpert Steve Okhuysen van The Old Fashioned geeft professioneel advies

    > Bekijk video
    Een lekkere cocktail als aperitief? Kies voor een frisse cocktail zoals de Judgement Day!

    The Judgement Day, een heerlijk verfrissend aperitief

    > Bekijk video
    Een champagneglas, whisky of cognacglas. Welk glas hoort bij welke cocktail?

    Cocktails: kies voor het juiste glas! Professioneel advies "The Old Fashioned" in Gent

    > Bekijk video
    Cocktailbars gebruiken verschillende shakers, advies om te kiezen!

    Shakers zoals in de echte cocktailbars! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent geeft tips

    > Bekijk video
    Cocktail recepten: hoe maak je de perfecte cocktail met laagjes?

    Er bestaan verschillende cocktail recepten! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent legt uit

    > Bekijk video
    Ijsblokjes, het belangrijkste ingrediënt in cocktails. Maar hoe zien de perfecte ijsblokjes eruit?

    Ijsblokjes zijn een must in cocktails! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent legt uit

    > Bekijk video
    Een rilette van varkensvlees, heerlijk op een toastje!

    Varkensvlees kent vele lekkere bereidingen. Vandaag maken we een rilette.

    > Bekijk video

Concept, realisatie en ontwerp: You-View.tv| Contact | 2011 Disclaimer |