Spermalie
Oud Brugge
Saisonier

weZooz > Recepten > Trefwoord "Chef" (501)

  • Laatst bekeken video's


    Trifle, een heerlijke Engels dessert!

    Cake, vers fruit, pudding (vla) en vanilleslagroom, kan het nog lekkerder?!

    > Bekijk video
    Marineren van spiesjes in teriyaki saus

    Felix Alen bereidt een heerlijke teriyaki saus als marinade voor de Yakitorisatés. Denk eraan dat de satés 24h in de koelkast moeten marineren.

    > Bekijk video
    Complexere wijnen horen bij complexere gerechten!

    Gido Van Imschoot van Hotelschook Spermalie vertelt....

    > Bekijk video
    Gestoofde koolrabi, een lekker groentegerecht door Tim Teck!

    Op zoek naar een speciale groente? Maak eens koolrabi klaar. Past bij vlees, vis, wild...

    > Bekijk video
    Gestoomde spinazie met sint-jakobsschelpen en sausje van ganzenlever

    Chef Stephanie toont enkele schitterende bereidingen in onze keuken

    > Bekijk video
    De gebakken aardappelen met look en tijm; snel en eenvoudig.

    Prachtig bijgerecht voor bij geroosterd vlees of vis, snel te bereiden

    > Bekijk video
    Zeebaars in zoutkorst: een recept van Ann Peeters en WeZooz

    Chef Ann toont je met een recept op basis van zeebaars hoe je in de oven heel originele gerechten kan klaarmaken, zoals vis in zoutkorst.

    > Bekijk video
    De Dutch oven, de oven die je overal kan meenemen

    De oudste barbecue is de Dutch oven. Het is een oven die werkt met kooltjes en die je dus overal mee naar toe kan nemen, ook in de natuur.

    > Bekijk video

  • Nieuwste video's


    Absint op taditionele wijze serveren. Onze cocktailexpert van The Old Fashioned legt uit!

    Absint, een heerlijk drankje in de zomer!

    > Bekijk video
    The old fashioned: Een klassieke whiskey cocktail die al jaren door iedereen gesmaakt wordt!

    The old fashioned. Dé cocktail onder de cocktails. Hoe maak je hem?

    > Bekijk video
    De cocktail Long Island Ice Tea, een topper die je makkelijk thuis zelf kan maken!

    De cocktail Long Island Ice Tea is een heerlijke klassieker!

    > Bekijk video
    Cocktails maken: Wat is het verschil tussen shaken en stirren?

    Cocktails kan je op verschillende manieren maken, topexpert Steve Okhuysen van The Old Fashioned geeft professioneel advies

    > Bekijk video
    Een lekkere cocktail als aperitief? Kies voor een frisse cocktail zoals de Judgement Day!

    The Judgement Day, een heerlijk verfrissend aperitief

    > Bekijk video
    Een champagneglas, whisky of cognacglas. Welk glas hoort bij welke cocktail?

    Cocktails: kies voor het juiste glas! Professioneel advies "The Old Fashioned" in Gent

    > Bekijk video
    Cocktailbars gebruiken verschillende shakers, advies om te kiezen!

    Shakers zoals in de echte cocktailbars! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent geeft tips

    > Bekijk video
    Cocktail recepten: hoe maak je de perfecte cocktail met laagjes?

    Er bestaan verschillende cocktail recepten! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent legt uit

    > Bekijk video
    Ijsblokjes, het belangrijkste ingrediënt in cocktails. Maar hoe zien de perfecte ijsblokjes eruit?

    Ijsblokjes zijn een must in cocktails! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent legt uit

    > Bekijk video
    Een rilette van varkensvlees, heerlijk op een toastje!

    Varkensvlees kent vele lekkere bereidingen. Vandaag maken we een rilette.

    > Bekijk video

Concept, realisatie en ontwerp: You-View.tv| Contact | 2011 Disclaimer |