Recepten
- Basistechnieken (189)
- BBQ (38)
- Best Of Web (24)
- Brood (13)
- Dessert & Taart (214)
- Drank & Cocktails (88)
- Eieren (26)
- Groenten & Fruit (147)
- Hapjes & Tapas (152)
- Hoofdgerecht (125)
- Kaas (83)
- Koffie (32)
- Pasta (62)
- Rijst (21)
- Salade (61)
- Saus (95)
- Soep (59)
- Tafeldecoratie (26)
- Varia (127)
- Vegetarisch (85)
- Vis (147)
- Vlees (130)
- Voorgerecht (126)
- Wijn (19)
- Wok (3)
Andere kanalen:
Wrap met surimi en rucola door chef Didier Besnard
Na de wrap met gerookte zalm en de wrap met gerookte eendenborst, nu de wrap met Surimi van chef Didier!
Gamba's of scampi frituren in tempurabeslag door Didier Besnard
Dien de gefrituurde gamba's of scampi op met de lekkere tartaarsaus die chef Didier in een ander filmpje maakt!
Flinterdunne koekjes van banaan
Kijk hier hoe je 'bananenpapier' leert maken. Een recept om een origineel koekje van banaan te maken.
Garnalencocktail met avocadomousse door chef Didier Besnard
Geen klassieke garnalencocktail maar een salade met garnalen en avocadomousse!
Wrap met gerookte eendenborst en avocadomousse
Kijk hoe je de wrap oprolt en snijdt! Met de rucola erbij wordt hij nog net iets pittiger....
Soep van knolselder met chef Didier Besnard
In dit filmpje wordt een aparte maar zeer lekkere soep bereid op basis van knolselder.
Carameliseren van zilveruitjes met chef Didier Besnard
Maak deze uitjes lekker zoet door ze te carameliseren. Nadien kanje ze in andere gerechten verwerken....
Tourneren van koolrabi met chef Didier Besnard
Niet enkel aardappelen kan je tourneren, ook wortelen en... in dit filmpje zie je hoe je koolrabi tourneert!
Hoe tourneer je een aardappel met chef Didier Besnard
Chef Didier toont in dit filmpje hoe je mooie kasteelaardappelen kan maken, ook pomme chateau genoemd!
Tamme eendeborst bakken met chef Didier Besnard
Eendeborst kan je zonder extra vet bakken. De ene zijde van de borst bevat genoeg vet en als je deze zijde als eerste in de pan legt heb je genoeg vetstof!
Chef Luc van Hotelschool Spermalie toont je hoe je een eendenborst moet bakken
In dit recept leer je hoe je een eendenborst perfect bakt, eerst in de pan en daarna in de oven !
Dessert met kirschparfait en vijgencompote, de afwerking!
Chef Didier Besnard toont in dit filmpje dat je de kirschparfait kan afbranden zoals een crème brulée!
Gearomatiseerde boter of beurre aromatique
Een botersaus met een lekker aroma voor bij een gebakken visje! Er zitten tuinkruiden in zoals dragon, bieslook, peterselie en basilicum.
Oosterse dressing van chef Didier Besnard
Een dressing zonder suiker, die niet te zoet, niet te zuur is. Chef Didier ontwikkelde hem zelf!!!
Japanse marinade of rijstwijnmarinade
Als magere dressing of om tonijn te marineren! Ook heerlijk bij het slaatje van tamme eendeborst!
Pestodressing op basis van pesto, olijfolie en aceto balsamico door chef Didier Besnard
Maak je dressing net iets specialer met pesto!
Mosterdsoep door chef Didier Besnard
Hou je van een pittige soep? Dan is deze soep met mosterd zeker iets voor jou!
Welke wijnen dragen bij tot het succes van de Belgische Wijn?
De Belgische wijn kent meer en meer succes. Welke wijn wordt er in België verbouwd en geproduceerd? Leer meer over het geheim van de Belgische wijnen
Het succes van de Belgische schuimwijn
In 2009 won de Belgische Chardonnay Meerdael een gouden medaille op het Concours Mondial in Valencia. Meer over de kwaliteitsvolle Belgische schuimwijnen in dit filmpje.
Een lekkere wijn? Kies dan ook voor een lekker gerecht
De juiste combinatie van wijn en gerecht laat alles nog beter smaken !