Lacroix
Oud Brugge
Imperial
Spermalie
Saisonier

weZooz > Recepten > Trefwoord "Culinair" (295)

  • Laatst bekeken video's


    Gebakken ganzelever door chef Jan Buytaert

    Chef Jan Buytaert vergezelt in dit filmpje de ganzelever van een brunoise van ananas en appel met rozijnen...

    > Bekijk video
    Een steak van hert bakken met een wildsausje. Heerlijk!

    Met de wildfond van Lacroix maak je een lekker wildsausje voor bij je steak

    > Bekijk video
    Hazerug, hoe bak je dat?

    Chef Jan Buytaert heeft een handige tip om ervoor te zorgen dat alle stukken sappig blijven. Kijk....

    > Bekijk video
    Sudderen of koken met een cocotte pan?

    In een cocotte pan kan je heerlijke, gezonde gerechten maken.De cocotte pan is zeer geschikt voor 'slow cooking'.

    > Bekijk video
    Gestoofde asperges met garnalen en roerei, een zalige combinatie

    Asperges kun je ook heerlijk stoven ! In deze video laat Chef Jan Buytaert zien hoe je asperges stooft en er met garnalen en roerei een heerlijk gerecht van maakt.

    > Bekijk video
    Crème brûlée kan je ook thuis zelf maken met Tiense korrel suiker

    Crème brûlée, een klassiek nagerecht en o zo lekker

    > Bekijk video
    Pizza recept met Rodenbach kaas

    Een pizza met drie verschillende Brugge kazen, snel, eenvoudig en bovendien heel lekker!

    > Bekijk video
    Normandische pannenkoek met appels door chef Jan Buytaert

    Een Normandische pannenkoek carameliseren met Tiense korrel suiker, dat demonstreert Jan Buytaert hier

    > Bekijk video

  • Nieuwste video's


    Koekjes met basilicum en botercrème: deze combi moet je gewoon proberen!

    Met het zelfrijzend bakmeel van Imperial maak je heerlijke koekjes. Gedurfd zijn deze exemplaren met basilicum, botercrème en citrusvruchten. Zeker en vast de moeite waard!

    > Bekijk video
    Vanillepudding van Imperial met amandelkoekjes: smullen maar!

    In deze video gebruikt hobbykok Sarah amandelkoekjes en confituur. En haar kinderen, die zien het nog een tikkeltje experimenteler.

    > Bekijk video
    Vanillepudding van Imperial met bresilienne en banaan: een echte aanrader!

    In deze video gebruikt hobbykok Sarah bresilienne en banaan als topping. Haar kinderen voegen het extra ingrediënt hagelslag toe en maken er leuke gezichtjes van!

    > Bekijk video
    Vanillepudding met een crumble van petit beurre koekjes en rood fruit.

    Hoe maak je van een basis vanillepudding van Imperial een feestelijk toetje? Giet de pudding in een wijnglas en werk af met crumble van petit beurre en rood fruit.

    > Bekijk video
    Pannenkoeken met carpaccio van ananas, citroen en honing.

    Sarah Lebrun bedacht samen met de mensen van Imperial dit origineel, maar makkelijk te maken receptje.

    > Bekijk video
    Chocoladecake: heerlijk gebak afgewerkt met sorbet van mandarijn.

    Een heerlijke chocoladecake met sorbet van mandarijn maken? Met Imperial zelfrijzend bakmeel is dit lekker gebak een fluitje van een cent geworden.

    > Bekijk video
    Chocoladepudding van Imperial met cake en rode vruchten.

    Wie houdt van van chocolade, zal vast en zeker helemaal weg zijn van deze heerlijke chocoladepudding met cake en rode vruchten.

    > Bekijk video
    Cupcakes: kleine cakejes met een hartje van topping van Imperial.

    Cakejes maken met de kinderen is de ideale bezigheid op een druilerige herfstdag. De toppings van Imperial zorgen voor een heerlijke final touch.

    > Bekijk video
    Absint op taditionele wijze serveren. Onze cocktailexpert van The Old Fashioned legt uit!

    Absint, een heerlijk drankje in de zomer!

    > Bekijk video

Concept, realisatie en ontwerp: You-View.tv| Contact | 2011 Disclaimer |