Oud Brugge
Spermalie
Saisonier

weZooz > Recepten > Trefwoord "Culinair" (295)

  • Laatst bekeken video's


    Moet je groene asperges schillen alvorens ze te koken?

    De chef van Spermalie toont in dit filmpje hoe je groene of witte asperges moet schillen.

    > Bekijk video
    Hoe moet je groenten blancheren?

    Blancheren is een culinair begrip voor "beetgaar koken". Ontdek op WeZooz.be hoe dit precies in zijn werk gaat!

    > Bekijk video
    Een origineel recept met tomaat en mozzarella

    Het klassieke recept van tomaat en mozzarella op een originele manier gepresenteerd als torentje. De chef van restaurant Bellefleur doet het voor.

    > Bekijk video
    Saté van konijn en escargots met verse kruidensaus

    Brochetjes van konijn en escargots met een verse kruidensaus klaargemaakt in de buitenkeuken. Gewoon zalig.

    > Bekijk video
    Kreeftensaus met Lacroix en Felix Alen

    Echt heel simpel, maar overheerlijk bij een chique diner deze kreeftensaus...

    > Bekijk video
    Hapje van avocado met garnalen

    Maak een feestelijk hapje van avocado en garnalen. Je kan het serveren als aperitiefhapje of voorgerecht. Het recept krijg je uitgewerkt in dit videofilmpje.

    > Bekijk video
    Amuse van eend : eendenborst met dressing van appel balsamico

    Amuseer je met stukjes appel en spek en creëer een amuse van eend met een overheerlijke dressing.

    > Bekijk video
    Biefstuk met peperroomsaus, heerlijk eenvoudig!

    Een heerlijk recept op basis van runderfond van Lacroix! Zelf je saus maken met dit recept van WeZooz.be is zoveel lekkerder.

    > Bekijk video

  • Nieuwste video's


    Koekjes met basilicum en botercrème: deze combi moet je gewoon proberen!

    Met het zelfrijzend bakmeel van Imperial maak je heerlijke koekjes. Gedurfd zijn deze exemplaren met basilicum, botercrème en citrusvruchten. Zeker en vast de moeite waard!

    > Bekijk video
    Vanillepudding van Imperial met amandelkoekjes: smullen maar!

    In deze video gebruikt hobbykok Sarah amandelkoekjes en confituur. En haar kinderen, die zien het nog een tikkeltje experimenteler.

    > Bekijk video
    Vanillepudding van Imperial met bresilienne en banaan: een echte aanrader!

    In deze video gebruikt hobbykok Sarah bresilienne en banaan als topping. Haar kinderen voegen het extra ingrediënt hagelslag toe en maken er leuke gezichtjes van!

    > Bekijk video
    Vanillepudding met een crumble van petit beurre koekjes en rood fruit.

    Hoe maak je van een basis vanillepudding van Imperial een feestelijk toetje? Giet de pudding in een wijnglas en werk af met crumble van petit beurre en rood fruit.

    > Bekijk video
    Pannenkoeken met carpaccio van ananas, citroen en honing.

    Sarah Lebrun bedacht samen met de mensen van Imperial dit origineel, maar makkelijk te maken receptje.

    > Bekijk video
    Chocoladecake: heerlijk gebak afgewerkt met sorbet van mandarijn.

    Een heerlijke chocoladecake met sorbet van mandarijn maken? Met Imperial zelfrijzend bakmeel is dit lekker gebak een fluitje van een cent geworden.

    > Bekijk video
    Chocoladepudding van Imperial met cake en rode vruchten.

    Wie houdt van van chocolade, zal vast en zeker helemaal weg zijn van deze heerlijke chocoladepudding met cake en rode vruchten.

    > Bekijk video
    Cupcakes: kleine cakejes met een hartje van topping van Imperial.

    Cakejes maken met de kinderen is de ideale bezigheid op een druilerige herfstdag. De toppings van Imperial zorgen voor een heerlijke final touch.

    > Bekijk video

Concept, realisatie en ontwerp: You-View.tv| Contact | 2011 Disclaimer |