Oud Brugge
Spermalie
Saisonier

weZooz > Recepten > Trefwoord "Culinair" (295)

  • Laatst bekeken video's


    Grand Veneur saus, een saus van hoge standing bij wild

    Als je een poivradesaus verrijkt met aalbessenconfituur en cognac promoveer je deze tot een Grand Veneursaus

    > Bekijk video
    Hoe moet je een ei splitsen?

    Chef Didier geeft enkele tips om een ei te splitsen

    > Bekijk video
    Christmas chocolate cookies met Nigella Lawson oftewel Chocolade Kerstkoekjes

    Bij het zien van deze video krijg je echt zin in Chocolade Kerstkoekjes....

    > Bekijk video
    Witloof garen en bakken

    > Bekijk video
    Zelf zure room maken

    Geen zure room in de koelkast? Maak dan zelf zure room met gewone koksroom. Met wat korianderzaad erbij past dit perfect bij Mexicaanse wraps. Wel even op voorhand klaarmaken.

    > Bekijk video
    Mosselen met prei, spek en room door chef Jan Buytaert

    Mosselen eten blijft altijd een beetje speciaal. Probeer deze inventieve variatie van chef Jan Buytaert eens. Een echte lekkernij!

    > Bekijk video
    Caesar salad met Oud Brugge kaas, een heerlijk hapje!

    Een Amerikaans getint aperitiefhapje, deze mini Caesar Salad met Oud Brugge kaas!

    > Bekijk video
    Een tartaar van runds met zachte olijfolie van Carapelli en groene kruiden. Heerlijk!

    Een voorgerechtje, tartaar van runds, om de vingers van af te likken!

    > Bekijk video

  • Nieuwste video's


    Koekjes met basilicum en botercrème: deze combi moet je gewoon proberen!

    Met het zelfrijzend bakmeel van Imperial maak je heerlijke koekjes. Gedurfd zijn deze exemplaren met basilicum, botercrème en citrusvruchten. Zeker en vast de moeite waard!

    > Bekijk video
    Vanillepudding van Imperial met amandelkoekjes: smullen maar!

    In deze video gebruikt hobbykok Sarah amandelkoekjes en confituur. En haar kinderen, die zien het nog een tikkeltje experimenteler.

    > Bekijk video
    Vanillepudding van Imperial met bresilienne en banaan: een echte aanrader!

    In deze video gebruikt hobbykok Sarah bresilienne en banaan als topping. Haar kinderen voegen het extra ingrediënt hagelslag toe en maken er leuke gezichtjes van!

    > Bekijk video
    Vanillepudding met een crumble van petit beurre koekjes en rood fruit.

    Hoe maak je van een basis vanillepudding van Imperial een feestelijk toetje? Giet de pudding in een wijnglas en werk af met crumble van petit beurre en rood fruit.

    > Bekijk video
    Pannenkoeken met carpaccio van ananas, citroen en honing.

    Sarah Lebrun bedacht samen met de mensen van Imperial dit origineel, maar makkelijk te maken receptje.

    > Bekijk video
    Chocoladecake: heerlijk gebak afgewerkt met sorbet van mandarijn.

    Een heerlijke chocoladecake met sorbet van mandarijn maken? Met Imperial zelfrijzend bakmeel is dit lekker gebak een fluitje van een cent geworden.

    > Bekijk video
    Chocoladepudding van Imperial met cake en rode vruchten.

    Wie houdt van van chocolade, zal vast en zeker helemaal weg zijn van deze heerlijke chocoladepudding met cake en rode vruchten.

    > Bekijk video
    Cupcakes: kleine cakejes met een hartje van topping van Imperial.

    Cakejes maken met de kinderen is de ideale bezigheid op een druilerige herfstdag. De toppings van Imperial zorgen voor een heerlijke final touch.

    > Bekijk video

Concept, realisatie en ontwerp: You-View.tv| Contact | 2011 Disclaimer |