Saisonier
Oud Brugge
Spermalie

weZooz > Recepten > Trefwoord "Gastronoom" (203)

  • Laatst bekeken video's


    Waterzooi van kreeft

    Chef Jan Buytaert presenteert U een feestelijke waterzooi! Gekookte kreeft met veel groentjes erbij...

    > Bekijk video
    Wrap met gerookte zalm

    Een koude wrap met zalm is eens wat anders dan de klassieke Mexicaanse wrap. Lekker fris en heel gezond dit recept.

    > Bekijk video
    Aperitiefhapje op de crispplaat, kippenboutjes met salsa door chef Stephanie Wouters

    Aperitiefhapje: Je kan de crispplaat perfect gebruiken om kippenboutjes snel krokant te bakken

    > Bekijk video
    Ganzenlever wordt ganache van ganzenlever met dit recept van chef Steven Dehaeze

    De ganache van ganzenlever kan je op meerdere manieren presenteren. Kijk hier hoe chef Steven het doet!

    > Bekijk video
    Oosterse dressing van chef Didier Besnard

    Een dressing zonder suiker, die niet te zoet, niet te zuur is. Chef Didier ontwikkelde hem zelf!!!

    > Bekijk video
    Een zoete cocktail met aardbeienlikeur en rum? Cocktail Fidelitto heeft het allemaal.

    Deze cocktail is een waar genot voor elke zoetebek!

    > Bekijk video
    Lady cocktail van hotelschool Spermalie

    Speciaal voor de dames, deze lekkere Lady Cocktail van hotelschool Spermalie!

    > Bekijk video
    Terrine van rog en kappertjes, een heerlijk feestelijk gerechtje !

    Met de visfond van Lacroix maak je een prachtig koud voorgerechtje!

    > Bekijk video

  • Nieuwste video's


    Absint op taditionele wijze serveren. Onze cocktailexpert van The Old Fashioned legt uit!

    Absint, een heerlijk drankje in de zomer!

    > Bekijk video
    The old fashioned: Een klassieke whiskey cocktail die al jaren door iedereen gesmaakt wordt!

    The old fashioned. Dé cocktail onder de cocktails. Hoe maak je hem?

    > Bekijk video
    De cocktail Long Island Ice Tea, een topper die je makkelijk thuis zelf kan maken!

    De cocktail Long Island Ice Tea is een heerlijke klassieker!

    > Bekijk video
    Cocktails maken: Wat is het verschil tussen shaken en stirren?

    Cocktails kan je op verschillende manieren maken, topexpert Steve Okhuysen van The Old Fashioned geeft professioneel advies

    > Bekijk video
    Een lekkere cocktail als aperitief? Kies voor een frisse cocktail zoals de Judgement Day!

    The Judgement Day, een heerlijk verfrissend aperitief

    > Bekijk video
    Een champagneglas, whisky of cognacglas. Welk glas hoort bij welke cocktail?

    Cocktails: kies voor het juiste glas! Professioneel advies "The Old Fashioned" in Gent

    > Bekijk video
    Cocktailbars gebruiken verschillende shakers, advies om te kiezen!

    Shakers zoals in de echte cocktailbars! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent geeft tips

    > Bekijk video
    Cocktail recepten: hoe maak je de perfecte cocktail met laagjes?

    Er bestaan verschillende cocktail recepten! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent legt uit

    > Bekijk video
    Ijsblokjes, het belangrijkste ingrediënt in cocktails. Maar hoe zien de perfecte ijsblokjes eruit?

    Ijsblokjes zijn een must in cocktails! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent legt uit

    > Bekijk video
    Een rilette van varkensvlees, heerlijk op een toastje!

    Varkensvlees kent vele lekkere bereidingen. Vandaag maken we een rilette.

    > Bekijk video

Concept, realisatie en ontwerp: You-View.tv| Contact | 2011 Disclaimer |