Oud Brugge
Saisonier
Spermalie

weZooz > Recepten > Trefwoord "Gastronoom" (217)

  • Laatst bekeken video's


    Champignons en paddestoelen kuisen met Felix Alen

    Moet je champignons spoelen vooraleer je ze bereidt? Felix Alen vertelt het ons...

    > Bekijk video
    Ijsblokjes, het belangrijkste ingrediënt in cocktails. Maar hoe zien de perfecte ijsblokjes eruit?

    Ijsblokjes zijn een must in cocktails! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent legt uit

    > Bekijk video
    Duitse meringue met chef Didier Besnard

    Deze meringue maakt chef Didier om de citroentaart af te werken!

    > Bekijk video
    St.Jacobsvruchten met paarse ridderzwam door chef Jan Buytaert

    Chef Jan Buytaert maakt in dit filmpje een lekker gerecht met Coquilles St Jacques en paddenstoelen

    > Bekijk video
    Strak gedekte feesttafel!

    Een sobere maar mooie tafel!

    > Bekijk video
    Stengels van bladerdeeg in de oven, ideaal voor bij een soep

    Luchtige bladerdeegstengels met sesam in de traditionele oven

    > Bekijk video
    Gido Van Imschoot: Wijnspecialisten weten wanneer ze hun kwaliteitswijn moeten decanteren of karaferen

    Decanteren doet men eerder bij oude wijn en karaferen bij jonge wijn. Als je wil weten waarom, bekijk je best dit filmpje.

    > Bekijk video
    Het karaferen van wijn is soms echt nodig om de smaak te verbeteren!

    Waarvoor gebruikt men bij het drinken van wijn een karaf? Bij jonge wijn gaat men karaferen, dat is iets anders dan decanteren...

    > Bekijk video

  • Nieuwste video's


    Koekjes met basilicum en botercrème: deze combi moet je gewoon proberen!

    Met het zelfrijzend bakmeel van Imperial maak je heerlijke koekjes. Gedurfd zijn deze exemplaren met basilicum, botercrème en citrusvruchten. Zeker en vast de moeite waard!

    > Bekijk video
    Vanillepudding van Imperial met amandelkoekjes: smullen maar!

    In deze video gebruikt hobbykok Sarah amandelkoekjes en confituur. En haar kinderen, die zien het nog een tikkeltje experimenteler.

    > Bekijk video
    Vanillepudding van Imperial met bresilienne en banaan: een echte aanrader!

    In deze video gebruikt hobbykok Sarah bresilienne en banaan als topping. Haar kinderen voegen het extra ingrediënt hagelslag toe en maken er leuke gezichtjes van!

    > Bekijk video
    Vanillepudding met een crumble van petit beurre koekjes en rood fruit.

    Hoe maak je van een basis vanillepudding van Imperial een feestelijk toetje? Giet de pudding in een wijnglas en werk af met crumble van petit beurre en rood fruit.

    > Bekijk video
    Pannenkoeken met carpaccio van ananas, citroen en honing.

    Sarah Lebrun bedacht samen met de mensen van Imperial dit origineel, maar makkelijk te maken receptje.

    > Bekijk video
    Chocoladecake: heerlijk gebak afgewerkt met sorbet van mandarijn.

    Een heerlijke chocoladecake met sorbet van mandarijn maken? Met Imperial zelfrijzend bakmeel is dit lekker gebak een fluitje van een cent geworden.

    > Bekijk video
    Chocoladepudding van Imperial met cake en rode vruchten.

    Wie houdt van van chocolade, zal vast en zeker helemaal weg zijn van deze heerlijke chocoladepudding met cake en rode vruchten.

    > Bekijk video
    Cupcakes: kleine cakejes met een hartje van topping van Imperial.

    Cakejes maken met de kinderen is de ideale bezigheid op een druilerige herfstdag. De toppings van Imperial zorgen voor een heerlijke final touch.

    > Bekijk video

Concept, realisatie en ontwerp: You-View.tv| Contact | 2011 Disclaimer |