Saisonier
Oud Brugge
Spermalie

weZooz > Recepten > Trefwoord "Gevogelte" (23)

  • Laatst bekeken video's


    Sint Jacobsvruchten of coquilles bakken doe je in een handomdraai

    In dit filmpje laat Chef Herbert Robbrecht zien hoe je de perfecte St Jacobsschelp op tafel tovert!

    > Bekijk video
    Lamsbout klaarmaken op de barbecue

    Lamsbout is heerlijk op de barbecue. Eenvoudig klaar te maken voor 4 à 5 personen en heel lekker.

    > Bekijk video
    Klaren van vleesbouillon

    Joost toont ons hoe je een heldere consommé bekomt van je vleesbouillon!

    > Bekijk video
    Spaanse saus maken, Felix Alen toont één van de belangrijkste basissauzen

    Met een runderfond van Lacroix maak je de basis voor een bruine saus. En van die bruine saus maak je een Spaanse saus.

    > Bekijk video
    Hazerug, hoe bak je dat?

    Chef Jan Buytaert heeft een handige tip om ervoor te zorgen dat alle stukken sappig blijven. Kijk....

    > Bekijk video
    Experimenteel koken met soda en druiven én vloeibare stikstof!

    Techniek voor de experimentele koks onder ons, leer met behulp van soda en een slagroomspuit bruisende druiven te maken.

    > Bekijk video
    Roerei met eekhoorntjesbrood door chef Jan Buytaert

    Eieren met Cèpes de Bordeaux; zo krijg je een heerlijk roerei met champignons volgens chef Jan Buytaert!

    > Bekijk video
    Roken in een rookpan of rookoven

    Zo kan je thuis ook gerookte zalm maken! Eén van de oudste bewaartechnieken om vis of vlees te bewaren stamt uit de Middeleeuwen.

    > Bekijk video

  • Nieuwste video's


    Koekjes met basilicum en botercrème: deze combi moet je gewoon proberen!

    Met het zelfrijzend bakmeel van Imperial maak je heerlijke koekjes. Gedurfd zijn deze exemplaren met basilicum, botercrème en citrusvruchten. Zeker en vast de moeite waard!

    > Bekijk video
    Vanillepudding van Imperial met amandelkoekjes: smullen maar!

    In deze video gebruikt hobbykok Sarah amandelkoekjes en confituur. En haar kinderen, die zien het nog een tikkeltje experimenteler.

    > Bekijk video
    Vanillepudding van Imperial met bresilienne en banaan: een echte aanrader!

    In deze video gebruikt hobbykok Sarah bresilienne en banaan als topping. Haar kinderen voegen het extra ingrediënt hagelslag toe en maken er leuke gezichtjes van!

    > Bekijk video
    Vanillepudding met een crumble van petit beurre koekjes en rood fruit.

    Hoe maak je van een basis vanillepudding van Imperial een feestelijk toetje? Giet de pudding in een wijnglas en werk af met crumble van petit beurre en rood fruit.

    > Bekijk video
    Pannenkoeken met carpaccio van ananas, citroen en honing.

    Sarah Lebrun bedacht samen met de mensen van Imperial dit origineel, maar makkelijk te maken receptje.

    > Bekijk video
    Chocoladecake: heerlijk gebak afgewerkt met sorbet van mandarijn.

    Een heerlijke chocoladecake met sorbet van mandarijn maken? Met Imperial zelfrijzend bakmeel is dit lekker gebak een fluitje van een cent geworden.

    > Bekijk video
    Chocoladepudding van Imperial met cake en rode vruchten.

    Wie houdt van van chocolade, zal vast en zeker helemaal weg zijn van deze heerlijke chocoladepudding met cake en rode vruchten.

    > Bekijk video
    Cupcakes: kleine cakejes met een hartje van topping van Imperial.

    Cakejes maken met de kinderen is de ideale bezigheid op een druilerige herfstdag. De toppings van Imperial zorgen voor een heerlijke final touch.

    > Bekijk video

Concept, realisatie en ontwerp: You-View.tv| Contact | 2011 Disclaimer |