Spermalie
Oud Brugge
Saisonier

weZooz > Recepten > Trefwoord "Kok" (520)

  • Laatst bekeken video's


    Moet je groene asperges schillen alvorens ze te koken?

    De chef van Spermalie toont in dit filmpje hoe je groene of witte asperges moet schillen.

    > Bekijk video
    Crème van knolselder

    De bereiding van een crème van knolselder is makkelijk. Een blender doet het werk voor jou. Ideaal als garnituur bij vleesgerechten en wildgerechten.

    > Bekijk video
    Espuma van warme witte chocolade: een ware streling voor de tong

    Een combinatie van warme en koude chocolade...Hoe je dat doet, zie je op een video van WeZooz.be

    > Bekijk video
    Lamsbout klaarmaken op de barbecue

    Lamsbout is heerlijk op de barbecue. Eenvoudig klaar te maken voor 4 à 5 personen en heel lekker.

    > Bekijk video
    Vulling voor Mechelse koekoek, Hotelschool Spermalie legt uit!

    Maak je kip nog lekkerder door ze op te vullen!!!

    > Bekijk video
    Parelhoen gevuld met een farce van kip

    Deze farce met kip en room kan voor verschillende gerechten dienen.Makkelijker dan je denkt als je een keukenrobot bij de hand hebt.

    > Bekijk video
    Coquilles St.Jacques met gebakken asperges, een speciaal recept

    Een eigenaardige maar overheerlijke combinatie: gerookte St.Jacobsvruchten met gebakken asperges.

    > Bekijk video
    Karnemelkstampers, een aardappelpuree met karnemelk...

    Dit is pure nostalgie voor chef Steven : karnemelkstampers met een eitje, bruin brood, lekkere boter en een pintje!

    > Bekijk video

  • Nieuwste video's


    Koekjes met basilicum en botercrème: deze combi moet je gewoon proberen!

    Met het zelfrijzend bakmeel van Imperial maak je heerlijke koekjes. Gedurfd zijn deze exemplaren met basilicum, botercrème en citrusvruchten. Zeker en vast de moeite waard!

    > Bekijk video
    Vanillepudding van Imperial met amandelkoekjes: smullen maar!

    In deze video gebruikt hobbykok Sarah amandelkoekjes en confituur. En haar kinderen, die zien het nog een tikkeltje experimenteler.

    > Bekijk video
    Vanillepudding van Imperial met bresilienne en banaan: een echte aanrader!

    In deze video gebruikt hobbykok Sarah bresilienne en banaan als topping. Haar kinderen voegen het extra ingrediënt hagelslag toe en maken er leuke gezichtjes van!

    > Bekijk video
    Vanillepudding met een crumble van petit beurre koekjes en rood fruit.

    Hoe maak je van een basis vanillepudding van Imperial een feestelijk toetje? Giet de pudding in een wijnglas en werk af met crumble van petit beurre en rood fruit.

    > Bekijk video
    Pannenkoeken met carpaccio van ananas, citroen en honing.

    Sarah Lebrun bedacht samen met de mensen van Imperial dit origineel, maar makkelijk te maken receptje.

    > Bekijk video
    Chocoladecake: heerlijk gebak afgewerkt met sorbet van mandarijn.

    Een heerlijke chocoladecake met sorbet van mandarijn maken? Met Imperial zelfrijzend bakmeel is dit lekker gebak een fluitje van een cent geworden.

    > Bekijk video
    Chocoladepudding van Imperial met cake en rode vruchten.

    Wie houdt van van chocolade, zal vast en zeker helemaal weg zijn van deze heerlijke chocoladepudding met cake en rode vruchten.

    > Bekijk video
    Cupcakes: kleine cakejes met een hartje van topping van Imperial.

    Cakejes maken met de kinderen is de ideale bezigheid op een druilerige herfstdag. De toppings van Imperial zorgen voor een heerlijke final touch.

    > Bekijk video

Concept, realisatie en ontwerp: You-View.tv| Contact | 2011 Disclaimer |