Oud Brugge
Saisonier
Spermalie

weZooz > Recepten > Trefwoord "Kookboek" (4)

  • Laatst bekeken video's


    Jan Buytaert presenteert een schitterende stoofpot met vis en witloof

    Chef Jan Buytaert toont ons een snel stoofgerechtje voor zalm. Voor iedereen haalbaar!

    > Bekijk video
    Marinade voor varkensribbetjes

    Een video recept van WeZooz om duimen en vingers bij af te likken! Doen, deze ribbetjes marineren op een zomerse dag!

    > Bekijk video
    Latte Art met een sterretje!

    Peter Hernou doet het weer! Versier je gestoomde melk met een sterretje.

    > Bekijk video
    Zeebaars in zoutkorst: een recept van Ann Peeters en WeZooz

    Chef Ann toont je met een recept op basis van zeebaars hoe je in de oven heel originele gerechten kan klaarmaken, zoals vis in zoutkorst.

    > Bekijk video
    Hoe moet je een kotelet bakken?

    Vlees moet op de juiste wijze gebakken worden volgens een aantal vuistregels. Chef Jan Buytaert laat zien hoe je vlees bakt.

    > Bekijk video
    Tamme eendeborst bakken met chef Didier Besnard

    Eendeborst kan je zonder extra vet bakken. De ene zijde van de borst bevat genoeg vet en als je deze zijde als eerste in de pan legt heb je genoeg vetstof!

    > Bekijk video
    Roerei van tomaat

    Werken met stikstof geeft leuke resultaten! Enkel voor de professional om te doen, leuk voor de hobbykok om te kijken!

    > Bekijk video

  • Nieuwste video's


    Absint op taditionele wijze serveren. Onze cocktailexpert van The Old Fashioned legt uit!

    Absint, een heerlijk drankje in de zomer!

    > Bekijk video
    The old fashioned: Een klassieke whiskey cocktail die al jaren door iedereen gesmaakt wordt!

    The old fashioned. Dé cocktail onder de cocktails. Hoe maak je hem?

    > Bekijk video
    De cocktail Long Island Ice Tea, een topper die je makkelijk thuis zelf kan maken!

    De cocktail Long Island Ice Tea is een heerlijke klassieker!

    > Bekijk video
    Cocktails maken: Wat is het verschil tussen shaken en stirren?

    Cocktails kan je op verschillende manieren maken, topexpert Steve Okhuysen van The Old Fashioned geeft professioneel advies

    > Bekijk video
    Een lekkere cocktail als aperitief? Kies voor een frisse cocktail zoals de Judgement Day!

    The Judgement Day, een heerlijk verfrissend aperitief

    > Bekijk video
    Een champagneglas, whisky of cognacglas. Welk glas hoort bij welke cocktail?

    Cocktails: kies voor het juiste glas! Professioneel advies "The Old Fashioned" in Gent

    > Bekijk video
    Cocktailbars gebruiken verschillende shakers, advies om te kiezen!

    Shakers zoals in de echte cocktailbars! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent geeft tips

    > Bekijk video
    Cocktail recepten: hoe maak je de perfecte cocktail met laagjes?

    Er bestaan verschillende cocktail recepten! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent legt uit

    > Bekijk video
    Ijsblokjes, het belangrijkste ingrediënt in cocktails. Maar hoe zien de perfecte ijsblokjes eruit?

    Ijsblokjes zijn een must in cocktails! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent legt uit

    > Bekijk video
    Een rilette van varkensvlees, heerlijk op een toastje!

    Varkensvlees kent vele lekkere bereidingen. Vandaag maken we een rilette.

    > Bekijk video

Concept, realisatie en ontwerp: You-View.tv| Contact | 2011 Disclaimer |