Spermalie
Saisonier
Oud Brugge

weZooz > Recepten > Trefwoord "Menu" (120)

  • Laatst bekeken video's


    Valentijn hoofdgerecht: Kalfsmedaillon met langoustines

    Een liefdevol hoofdgerecht gepresenteerd door chef Ann Peeters van restaurant Bigarreaux

    > Bekijk video
    Smaakvolle beurre blanc of witte botersaus

    Boter bij de vis! En dan nog visfond van Lacroix en je hebt een heerlijke witte botersaus.

    > Bekijk video
    Een knolselder schillen zonder moeite, chef Stijn toont het je!

    Hoe schil en snij je zo'n grote groente? WeZooz toont het je

    > Bekijk video
    Goulash, oftewel Hongaars stoofvlees, door chef Jan Buytaert!

    Een klassieke Hongaarse goulash! Vertrekkende van de basisbereiding voor stoofvlees van chef Jan Buytaert....

    > Bekijk video
    Kreeft versnijden met Joost van Rosmalen van Culinaire Saisonnier!

    Om een mooie salade van kreeft te maken moet je eerst leren de kreeft goed te versnijden. In dit filmpje zie je hoe dat kan!

    > Bekijk video
    Brandade van kabeljauw door chef Didier Besnard

    Chef Didier Besnard gebruikt voor deze brandade geen stokvis zoals gebruikelijk in Frankrijk, maar kabeljauw!

    > Bekijk video
    Hoe maak je zelf verse pasta?

    Niks zo lekker als verse pasta. Maar hoe maak je dat nou zelf? Chef Lambrecht laat het zien...

    > Bekijk video
    Zuiderse ovenschotel met ricotta, spek en groene asperges

    Chef Stephanie toont hoe je met de oven een lekkere pastaschotel maakt

    > Bekijk video

  • Nieuwste video's


    Absint op taditionele wijze serveren. Onze cocktailexpert van The Old Fashioned legt uit!

    Absint, een heerlijk drankje in de zomer!

    > Bekijk video
    The old fashioned: Een klassieke whiskey cocktail die al jaren door iedereen gesmaakt wordt!

    The old fashioned. Dé cocktail onder de cocktails. Hoe maak je hem?

    > Bekijk video
    De cocktail Long Island Ice Tea, een topper die je makkelijk thuis zelf kan maken!

    De cocktail Long Island Ice Tea is een heerlijke klassieker!

    > Bekijk video
    Cocktails maken: Wat is het verschil tussen shaken en stirren?

    Cocktails kan je op verschillende manieren maken, topexpert Steve Okhuysen van The Old Fashioned geeft professioneel advies

    > Bekijk video
    Een lekkere cocktail als aperitief? Kies voor een frisse cocktail zoals de Judgement Day!

    The Judgement Day, een heerlijk verfrissend aperitief

    > Bekijk video
    Een champagneglas, whisky of cognacglas. Welk glas hoort bij welke cocktail?

    Cocktails: kies voor het juiste glas! Professioneel advies "The Old Fashioned" in Gent

    > Bekijk video
    Cocktailbars gebruiken verschillende shakers, advies om te kiezen!

    Shakers zoals in de echte cocktailbars! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent geeft tips

    > Bekijk video
    Cocktail recepten: hoe maak je de perfecte cocktail met laagjes?

    Er bestaan verschillende cocktail recepten! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent legt uit

    > Bekijk video
    Ijsblokjes, het belangrijkste ingrediënt in cocktails. Maar hoe zien de perfecte ijsblokjes eruit?

    Ijsblokjes zijn een must in cocktails! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent legt uit

    > Bekijk video
    Een rilette van varkensvlees, heerlijk op een toastje!

    Varkensvlees kent vele lekkere bereidingen. Vandaag maken we een rilette.

    > Bekijk video

Concept, realisatie en ontwerp: You-View.tv| Contact | 2011 Disclaimer |