Saisonier
Spermalie
Oud Brugge

weZooz > Recepten > Trefwoord "Vis" (95)

  • Laatst bekeken video's


    Lamsbout klaarmaken op de barbecue

    Lamsbout is heerlijk op de barbecue. Eenvoudig klaar te maken voor 4 à 5 personen en heel lekker.

    > Bekijk video
    Verschil tussen warm en koud roken

    Men kan voedsel koud of warm roken. Felix Alen legt uit waarover het gaat.

    > Bekijk video
    Onderscheid tussen arabica en robusta koffieplant

    Net zoals je bij wijn verschillende druivensoorten hebt, zijn er voor koffie verschillende bonen!

    > Bekijk video
    Gazpacho - een lekkere koude soep door Tim Teck!

    Een frisse gazpacho kan als voorgerecht maar ook als aperitiefhapje ! Een Spaans video recept van Lets Cook It!!

    > Bekijk video
    Salade van appel, ham en vinaigrette van geitenkaas

    Een frisse salade van appel, ham, witlof en rucola met 2 soorten vinaigrettes.

    > Bekijk video
    Hoe moet je een fazant uitbenen?

    Chef Jan Buytaert toont U in dit filmpje hoe je op een efficiënte manier een fazant kan uitbenen

    > Bekijk video
    Veilig barbecuen, soorten brandstof voor de barbecue

    Er zijn verschillende soorten brandstoffen voor de barbecue. Felix Alen geeft meer uitleg in dit filmpje.

    > Bekijk video
    Asperges met gedroogde ham klaargemaakt op de barbecue

    Mechelse asperges met Gentse gedroogde ham. Een origineel Vlaams voorgerecht voor de barbecue.

    > Bekijk video

  • Nieuwste video's


    Absint op taditionele wijze serveren. Onze cocktailexpert van The Old Fashioned legt uit!

    Absint, een heerlijk drankje in de zomer!

    > Bekijk video
    The old fashioned: Een klassieke whiskey cocktail die al jaren door iedereen gesmaakt wordt!

    The old fashioned. Dé cocktail onder de cocktails. Hoe maak je hem?

    > Bekijk video
    De cocktail Long Island Ice Tea, een topper die je makkelijk thuis zelf kan maken!

    De cocktail Long Island Ice Tea is een heerlijke klassieker!

    > Bekijk video
    Cocktails maken: Wat is het verschil tussen shaken en stirren?

    Cocktails kan je op verschillende manieren maken, topexpert Steve Okhuysen van The Old Fashioned geeft professioneel advies

    > Bekijk video
    Een lekkere cocktail als aperitief? Kies voor een frisse cocktail zoals de Judgement Day!

    The Judgement Day, een heerlijk verfrissend aperitief

    > Bekijk video
    Een champagneglas, whisky of cognacglas. Welk glas hoort bij welke cocktail?

    Cocktails: kies voor het juiste glas! Professioneel advies "The Old Fashioned" in Gent

    > Bekijk video
    Cocktailbars gebruiken verschillende shakers, advies om te kiezen!

    Shakers zoals in de echte cocktailbars! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent geeft tips

    > Bekijk video
    Cocktail recepten: hoe maak je de perfecte cocktail met laagjes?

    Er bestaan verschillende cocktail recepten! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent legt uit

    > Bekijk video
    Ijsblokjes, het belangrijkste ingrediënt in cocktails. Maar hoe zien de perfecte ijsblokjes eruit?

    Ijsblokjes zijn een must in cocktails! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent legt uit

    > Bekijk video
    Een rilette van varkensvlees, heerlijk op een toastje!

    Varkensvlees kent vele lekkere bereidingen. Vandaag maken we een rilette.

    > Bekijk video

Concept, realisatie en ontwerp: You-View.tv| Contact | 2011 Disclaimer |