Oud Brugge
Spermalie
Saisonier

weZooz > Recepten > Trefwoord "Vis" (95)

  • Laatst bekeken video's


    Het verschil tussen eendelever en ganzelever

    Chef Jan Buytaert geeft in deze video uitleg over de herkomst en kwaliteit van foie gras, van eend of van gans...

    > Bekijk video
    Hapje van avocado met garnalen

    Maak een feestelijk hapje van avocado en garnalen. Je kan het serveren als aperitiefhapje of voorgerecht. Het recept krijg je uitgewerkt in dit videofilmpje.

    > Bekijk video
    Het marmeren van chocoladeplakjes

    Chocolatier Christophe laat zien hoe je chocoladeplakjes kan marmeren!

    > Bekijk video
    Zuiderse ovenschotel met ricotta, spek en groene asperges

    Chef Stephanie toont hoe je met de oven een lekkere pastaschotel maakt

    > Bekijk video
    Brandade van kabeljauw door chef Didier Besnard

    Chef Didier Besnard gebruikt voor deze brandade geen stokvis zoals gebruikelijk in Frankrijk, maar kabeljauw!

    > Bekijk video
    Espuma van warme witte chocolade: een ware streling voor de tong

    Een combinatie van warme en koude chocolade...Hoe je dat doet, zie je op een video van WeZooz.be

    > Bekijk video
    Hoe verwijder je het darmkanaal uit een gamba of een scampi?

    Chef Didier Besnard toont je hoe het darmkanaal te verwijderen in deze video

    > Bekijk video

  • Nieuwste video's


    Absint op taditionele wijze serveren. Onze cocktailexpert van The Old Fashioned legt uit!

    Absint, een heerlijk drankje in de zomer!

    > Bekijk video
    The old fashioned: Een klassieke whiskey cocktail die al jaren door iedereen gesmaakt wordt!

    The old fashioned. Dé cocktail onder de cocktails. Hoe maak je hem?

    > Bekijk video
    De cocktail Long Island Ice Tea, een topper die je makkelijk thuis zelf kan maken!

    De cocktail Long Island Ice Tea is een heerlijke klassieker!

    > Bekijk video
    Cocktails maken: Wat is het verschil tussen shaken en stirren?

    Cocktails kan je op verschillende manieren maken, topexpert Steve Okhuysen van The Old Fashioned geeft professioneel advies

    > Bekijk video
    Een lekkere cocktail als aperitief? Kies voor een frisse cocktail zoals de Judgement Day!

    The Judgement Day, een heerlijk verfrissend aperitief

    > Bekijk video
    Een champagneglas, whisky of cognacglas. Welk glas hoort bij welke cocktail?

    Cocktails: kies voor het juiste glas! Professioneel advies "The Old Fashioned" in Gent

    > Bekijk video
    Cocktailbars gebruiken verschillende shakers, advies om te kiezen!

    Shakers zoals in de echte cocktailbars! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent geeft tips

    > Bekijk video
    Cocktail recepten: hoe maak je de perfecte cocktail met laagjes?

    Er bestaan verschillende cocktail recepten! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent legt uit

    > Bekijk video
    Ijsblokjes, het belangrijkste ingrediënt in cocktails. Maar hoe zien de perfecte ijsblokjes eruit?

    Ijsblokjes zijn een must in cocktails! Steve Okhuysen van The Old Fashioned in Gent legt uit

    > Bekijk video
    Een rilette van varkensvlees, heerlijk op een toastje!

    Varkensvlees kent vele lekkere bereidingen. Vandaag maken we een rilette.

    > Bekijk video

Concept, realisatie en ontwerp: You-View.tv| Contact | 2011 Disclaimer |