Recepten
- Basistechnieken (189)
- BBQ (38)
- Best Of Web (24)
- Brood (13)
- Dessert & Taart (214)
- Drank & Cocktails (88)
- Eieren (26)
- Groenten & Fruit (147)
- Hapjes & Tapas (152)
- Hoofdgerecht (125)
- Kaas (83)
- Koffie (32)
- Pasta (62)
- Rijst (21)
- Salade (61)
- Saus (95)
- Soep (59)
- Tafeldecoratie (26)
- Varia (127)
- Vegetarisch (85)
- Vis (147)
- Vlees (130)
- Voorgerecht (126)
- Wijn (19)
- Wok (3)
Andere kanalen:
Een rilette van varkensvlees, heerlijk op een toastje!
Varkensvlees kent vele lekkere bereidingen. Vandaag maken we een rilette.
Voorgerecht vlees: Everzwijnham van ham met paddenstoelen
Chef Felix maakt een schitterend voorgerechtje met sneetjes ham en grondpaddenstoelen
De juiste snijplank kiezen is van belang wil je hygiënisch werken in je keuken
BK ontwikkelde verschillende snijplanken voor in de keuken!
De pannenset van BK. De snelkookpan is ideaal voor heerlijke stoverijen!
Met de snelkookpan maak je snel lekker stoofvlees klaar!
Aperitiefhapje op de crispplaat, kippenboutjes met salsa door chef Stephanie Wouters
Aperitiefhapje: Je kan de crispplaat perfect gebruiken om kippenboutjes snel krokant te bakken
Vlees bakken in olijfolie, geef je vlees een extra crunch met deze tip van Steven Dehaeze
Vlees bakken in olijfolie, gebruik de Classico Bertolli olijfolie om op hoge temperatuur het vlees dicht te schroeien.
Spaanse saus maken, Felix Alen toont één van de belangrijkste basissauzen
Met een runderfond van Lacroix maak je de basis voor een bruine saus. En van die bruine saus maak je een Spaanse saus.
Soupe élysée, een soepgerecht van Bocuse gemaakt door Felix Alen
Lacroix en Felix Alen tonen hoe je deze soep van bospaddenstoelen met korst maakt. Doe het zoals de grote chef Bocuse!
Accessoires voor de BBQ
Chef Jan Buytaert legt uit welke accessoires handig zijn bij de barbecue en hoe je de BBQ onderhoudt tijdens het roosteren.
Lamskoteletjes gevuld met Fontina kaas en salie door Antonio Carluccio, de bekendste kok van Italië!
Antonio Carluccio, niet de mama maar de papa van de Italiaanse keuken, toont in dit filmpje dat je lamskoteletjes ook kan vullen....
Ossenhaas vullen met zachte knoflook en dan bakken, door Didier Besnard
Gebraden ossenhaas, eerst in de pan, daarna in de oven
Mousse van knolselder met chef Didier Besnard
Heerlijk bij hert of ander wild, deze mousse van knolselder!
Salade met spekjes en een vinaigrette van kriekenbier
Laat je inspireren door chef Jan Buytaert voor deze frisse salade met spekjes en een vinaigrette van kriekenbier!
Recept voor de basis van zelfbereid stoofvlees door chef Jan Buytaert
Stoofvlees zelf bereiden is makkelijk. Het stoofvlees moet enkel tijd krijgen en een goed recept. En dat zie je hier, gebracht door Jan Buytaert!
Vlees bakken met Felix Alen
Felix Alen, sterrenchef, toont in dit filmpje hoe je op de juiste manier vlees bakt!
Guacamole maken
Guacamole wordt vaak als dipsaus gebruikt. Je kan het ook geven bij Mexicaanse wraps. Een veelzijdige saus uit Mexico!
Dresseren: gevulde ossenhaas met rode wijnsaus van Didier Besnard
Ossenhaas met een feestelijk tintje!
Wraps vullen met vegetarische saus
Wraps vullen is makkelijk. Een makkelijk en gezond vegetarisch recept klaargemaakt in de oven.
Wraps vullen met vleesssaus
Hoe maak je Mexicaanse wraps? Bekijk dit videorecept voor het maken van wrap con carne. Lekker als snack,tussendoor en eet je er meer, dan heb je een volwaardig gerecht.
Wrap met gerookte zalm
Een koude wrap met zalm is eens wat anders dan de klassieke Mexicaanse wrap. Lekker fris en heel gezond dit recept.
Vleessaus voor wrap con carne
Zin in Mexicaanse keuken? Deze wrapsaus met vlees heb je nodig voor een Mexicaanse wrap con carne. Bekijk dit videogerecht en maak een echt Mexicaans gerecht...
Vegetarische saus voor wraps
Een Mexicaanse wrap gevuld met een vegetarische saus is lekker en gezond. Bovendien kan je de saus een dag op voorhand klaarmaken.
Kalfsribstuk met morieltjes en asperges
Een heerlijk feestgerecht, lekker zacht kalfsvlees met een leuke combinatie van groenten!