Het design van je ramen aanpassen aan de architectuur van je woning, welk materiaal kies je?

Bekeken:
22080
Toegevoegd:
03/11/2011
Delen:
arrow twitter

Het design van je ramen aanpassen aan de architectuur van je woning...

Strakke design ramen in een retro huis, of een moderne architectuur van de woning met heel klassieke ramen uit de jaren zestig... het oogt niet echt mooi!

Maar.... keuze genoeg om een mooi geheel te maken, eender wat je persoonlijke smaak is

Welke design ramen voor welke woning?

De meest geplaatste ramen momenteel zijn ofwel van pvc, ofwel van alluminium. Houten ramen worden uiteraard ook nog regelmatig geplaatst maar vergeet niet dat de isolatiewaarde van hout of de U-waarde van hout slechter scoort dan van pvc of aluminium

Pvc-ramen voor een klassiekere architectuur van je woning

Het design van ramen in pvc is iets afgeronder dan het design van aluminium ramen. Pvc-ramen kan je ook bekleden met een generfde folie waardoor het de look en feel krijgt van houten ramen. Goed als je dat nastreeft in de architectuur van je woning maar ook met het voordeel dat je een betere isolatiewaarde voor je woning verkrijgt dan bij echt hout!

Je kan bij pvc-ramen kiezen voor een standaard afwerking of een iets meer afgeronde afwerking zodat je echt een retro-effect krijgt

Architectuur woning: meer licht dankzij aluminium design ramen!

Aluminium ramen geven een strakker design aan je woning. De profielen zijn een beetje hoekiger en smaller waardoor er verhoudingsgewijs meer glasoppervlakte in de ramen zit. Dit zorgt dan weer voor meer licht- en zoninval in je woning!!! Zo kan je de architectuur van je woning perfect zelf bepalen.

De scharnieren bepalen ook een stuk van het design van je ramen....

Bij pvc-ramen heb je zichtbare scharnieren, bij aluminium ramen kan je kiezen voor zichtbare of verdoken scharnieren. Verdoken scharnieren geven weer een strakker design aan de ramen dat  perfect past in de architectuur van je woning.

Van welke architectuur je ook houdt, bij Winsol ga je altijd de juiste ramen vinden zodat het design van je woning helemaal klopt!

Winsol ramen hebben een verdoken ontwatering

Een verdoken ontwatering zorgt voor een mooier geheel en gaat minder snel stuk!

Verwante filmpjes
Reacties & suggesties
Om een reactie te plaatsen dien je je in te loggen.
 
Concept, realisatie en ontwerp: You-View.tv| Contact | 2011 Disclaimer |