De fiscale voordelen bij het plaatsen van ramen en deuren met Winsol, wat kan je besparen?

Bekeken:
22592
Toegevoegd:
03/11/2011
Delen:
arrow twitter

Welke fiscale voordelen krijg je bij het plaatsen van nieuwe ramen en deuren?

Nieuwe ramen en deuren plaatsen zorgt niet enkel voor een flinke besparing op je energierekening, je ontvangt ook nog flink wat fiscale voordelen en premies van je netwerkbeheerder!

Welke fiscale voordelen bij nieuwe ramen en deuren?

Werk je met een geregistreerd aannemer (zoals Winsol er n is) dan kan je op fiscale voordelen rekenen tot 40% van je faktuur voor je nieuwe ramen en deuren!

Deze fiscale voordelen kunnen oplopen tot een maximum bedrag van 2830 euro per jaar. Is jouw 40% meer dan 2830 euro (bijvoorbeeld bij een faktuur van 20000 euro is 40% 8000 euro), dan kan je het volgende jaar nog eens 2830 euro en het daaropvolgende jaar nog eens 2430 euro fiscaal voordeel inbrengen.

En van de voorwaarden is dat het huis waar je nieuwe ramen en deuren plaatst al langer dan 5 jaar in gebruik is.

Ook wat isolatiewaarden betreft zijn er enkele voorwaarden; zo moet de totale U-waarde van het raam max 2,0 bedragen en de U-waarde van het glas kleiner of gelijk zijn aan 1,3. Aan deze voorwaarden wordt door de Winsol-ramen en deuren voldaan. Het Winsol-glas haalt zelfs een U-waarde van 1,1!

Welke premie krijg je van je netwerkbeheerder?

Op het moment van verfilmen bedraagt de premie die je van je netwerkbeheerder kan ontvangen voor het plaatsen van nieuwe ramen en deuren 10 euro/m2 glas.

Ook hier moeten je ramen en deuren weer aan bepaalde voorwaarden voldoen, voorwaarden die door de Winsol-ramen en deuren zeker vervuld worden.

Kan je ook een renovatiepremie krijgen bij het plaatsen van nieuwe ramen en deuren?

Ja, een renovatiepremie is ook mogelijk! Kijk hiervoor op de site www.premiezoeker.be!

Op hoeveel tijd haal je de investering van nieuwe ramen en deuren eruit?

Door de fiscale voordelen, de premie van de netwerkbeheerder, eventuele renovatiepremies en een beduidend lager verbruik na het plaatsen van nieuwe ramen en deuren, is 6 7 jaar een realistische periode waarop je je investering er volledig terug uit haalt!

Verwante filmpjes
Reacties & suggesties
Om een reactie te plaatsen dien je je in te loggen.
 
Concept, realisatie en ontwerp: You-View.tv| Contact | 2011 Disclaimer |