Een kleurenpalet kiezen voor een huis in loft stijl, met één grote open ruimte!

Bekeken:
35809
Toegevoegd:
02/02/2012
Delen:
arrow twitter

Een kleurenpalet voor een huis in loft stijl

Met een kleurenpalet kan je een ruimte opsplitsen in verschillende delen of net niet... en het 'loft'-gevoel behouden!

In dit huis, wat een beetje op een loft lijkt doordat alle woonruimtes open zijn en niet gescheiden door deuren, zou men twee richtingen kunnen uitgaan. 

  • Je zou een kleurenpalet met verschillende kleuren kunnen gebruiken op de lange wand in de woonkamer en zo de verschillende delen (eetkamer, woonkamer, computerhoek) kunnen benadrukken.
  • In dit voorbeeld kiest men er echter voor om de hele wand in één kleur te schilderen en zo het gevoel van een loft te behouden.

Voor de keuken gaat men wel met een kleurenpalet werken :

  • het actieve van de keuken wordt benadrukt met een actieve kleur
  • de diepte op de achterste wand van de keuken wordt gerealiseerd door daar een donkere kleur uit het kleurenpalet te gebruiken

Hoe stel je een kleurenpalet samen?

De experten hebben dit al voor U gedaan! Je kan kleurenkaarten gebruiken waar reeds kleurenpaletten in samengesteld zitten, met telkens 'neutralere kleuren' en een 'actievere' kleur...

Je kan ook beroep doen op een kleurenconsultant om een kleurenpalet samen te stellen. Je betaalt een vast bedrag per uur, krijgt kleuradvies, handgeschilderde staalkaarten én een waardebon!

Een effect van een loft hoef je dus niet altijd in een oud pakhuis te zoeken....

Met het juiste kleurenpalet (en misschien een kleine verbouwing zoals het openmaken van de keuken) kan je ook in een gewoon rijhuis het effect van een loft creëren!

Veel succes

Verwante filmpjes
Reacties & suggesties
Om een reactie te plaatsen dien je je in te loggen.
 
Concept, realisatie en ontwerp: You-View.tv| Contact | 2011 Disclaimer |