Hoe kan ik mijn zwembad handmatig reinigen?

Bekeken:
28689
Toegevoegd:
20/10/2011
Delen:
arrow twitter

Je zwembad reinigen, hoe doe je dat?

Het water van je zwembad wordt zuiver gehouden door chemicalin maar af en toe moet je toch een beetje helpen....gras, bladeren, insecten, zand...niet alles kan door de skimmers en bodemput van je zwembad opgevangen worden!

Het reinigen van een zxembad kan op verschillende manier gebeuren : 

  • volledig handmatig reinigen : hier wordt de stofzuiger waarmee je handmatig gaat reinigen aangesloten op de filterinstallatie van je zwembad. Je stofzuigt je zwembad (net zoals je je woonkamer zou stofzuigen), het vuil wordt tegengehouden aan de filter. Na het stofzuigen moet je de filter reinigen.
  • gedeeltelijk handmatig reinigen : een robot wordt aangesloten op de filterinstallatie, hij rijdt zijn toertjes door het zwembad en nadien moet je nog wel handmatig de filter reinigen. Met dit systeem bespaar je toch al wat tijd!!
  • 'volautomatisch' reinigen : hier gebruik je een electrische zwembadreiniger, dit is een robot die volledig electrisch aangedreven is en die niet op de filterinstallatie van het zwembad wordt aangesloten. Je plaatst de robot in het water, hij rijdt zijn toertjes en maakt schoon, jij hoeft enkel de zak die in de robot zit nadien te reinigen (kan ook in de wasmachine nadat je het ergste vuil eruit gehaald hebt!)

Wat is het prijskaartje voor het reinigen van je zwembad?

Reken voor het volautomatisch reinigen op ongeveer drie maal zoveel als voor het handmatig reinigen.

Verwante filmpjes
Reacties & suggesties
Om een reactie te plaatsen dien je je in te loggen.
 
Concept, realisatie en ontwerp: You-View.tv| Contact | 2011 Disclaimer |