De verschillende soorten zwembaden, wanneer heb je aannemers nodig?

Bekeken:
33155
Toegevoegd:
12/04/2011
Delen:
arrow twitter

Soorten zwembaden, met of zonder aannemer te plaatsen...

Er zijn verschillende manieren om dat zalige zwembad in je tuin te krijgen, goed voor jarenlang zwemplezier....Soms doe je best beroep op een aannemer maar je kan ook veel zelf doen!

  • Een monobloc is een supersnelle manier, de put wordt gegraven en het zwembad wordt in zijn geheel in de grond geplaatst. De tijd nodig voor de aanleg van dit zwembad is dus veel korter. Een nadeel is dat je een beetje beperkt bent in de mogelijke formaten van zwembad....
  • Een tweede manier is om het zwembad te metsen of te gieten en nadien af te werken met polyester. Hier is het zeer belangrijk de polyester mooi gelijkmatig aan te brengen en nadien nog een coatinglaag aan te brengen. Deze coatinglaag vertraagt de osmose van de polyester die veroorzaakt wordt door de chemicalin in het zwemwater.
  • Een derde manier is om het zwembad weerom te metsen of te gieten (je kan dit eventueel zelf doen) en om de binnenkant af te werken met een liner. Dit is een doek dat over de binnenkant van het zwembad gelegd wordt, de naden worden aan elkaar gelast.
  • Een vierde manier is om een stalen wandbad te plaatsen, de levensduur van dit zwembad zal iets korten zijn....maar de investering is dan ook lager!

Voor welk soort zwembad je ook kiest, Bad Weelde kan je bijstaan bij de bouw ervan! Een aannemer is dus niet altijd nodig!

Kijk ook naar de andere filmpjes van Bad Weelde over prijzen, benodigdheden, verbruik enz.

Verwante filmpjes
Reacties & suggesties
Om een reactie te plaatsen dien je je in te loggen.
 
Concept, realisatie en ontwerp: You-View.tv| Contact | 2011 Disclaimer |