Kleine kinderen en baby's beschermen tegen de zon, hoe doe je dit best?

Bekeken:
13443
Toegevoegd:
27/03/2012
Delen:
arrow twitter

Thomas Maselis
Dokter

Kleine kinderen en baby's beschermen tegen de zon

Je beschermen tegen de felle stralen van de zon is uiteraard erg belangrijk. Maar kleine kinderen en baby's moet je extra goed beschermen tegen de zon. Kleine kinderen en baby's hebben een erg gevoelige huid en moet je daarom extra beschermen tegen felle zon. 

Hoe je kleine kinderen of baby's beschermen tegen de zon?

Tussen 10u en 16u in de namiddag is de zon op haar felst. Je kan je kleine kinderen en baby's dus best pas 's morgens en 's avonds blootstellen aan de zon. Overdag kan je je kleine kinderen en baby's beschermen door ze in de schaduw te zetten. Smeer je kleine kinderen en baby's ook voldoende in met zonnecrme om ze te beschermen tegen felle zon

Voldoende zon is erg belangrijk. Kleine kinderen en baby's moeten veel buiten spelen in de zon, maar je moet ze er ook goed tegen beschermen! Een chronische lage zon blootstelling is nuttig. Maar intense, korte blootstelling aan de zon is niet echt gezond voor kleine kinderen en baby's.

De oorzaken van huidproblemen: je of je kleine kinderen en baby's slecht beschermen tegen de zon.

We gaan fout op reis. Doorheen heel het jaar zien we amper zon. Als we op vakantie gaan, stellen we onszelf en onze kleine kinderen en baby's plots volop bloot aan overdreven veel zon. In de namiddag zitten de kleine kinderen in het zwembad en worden ze bloot gesteld aan de zon.
Wil je ze goed beschermen, laat ze dan in de namiddag in schaduw doorbrengen. 


Verwante filmpjes
Reacties & suggesties
Om een reactie te plaatsen dien je je in te loggen.
 
Concept, realisatie en ontwerp: You-View.tv| Contact | 2011 Disclaimer |