Problemen met je concentratie? Centrale stimulantia kunnen helpen

Bekeken:
8744
Toegevoegd:
04/07/2012
Delen:
arrow twitter

Dirk De Wachter
Professor

Problemen met je concentratie oplossen!

Centrale stimulantia kunnen je concentratie problemen verhelpen. Toch zijn ze geen onschuldige geneesmiddelen!  Ze worden jammer genoeg te veel gebruikt de laatste tijd. Het is in principe niet de bedoeling om ze bij lichte concentratieproblemen te gebruiken. Het heeft zeker geen zin om ze te nemen in de hoop je concentratie tijdens examens te verbeteren!

Deze geneesmiddelen voor je concentratie kunnen allerlei problemen veroorzaken zoals je eetlust en je slaap negatief benvloeden. Soms wordt je er ook wat down van of krijg je hartkloppingen.

Bij verkeerd gebruik kunnen centraal stimulerende middelen paniekaanvallen en angst veroorzaken.
Je mag deze geneesmiddelen voor concentratieproblemen niet nemen tijdens de zwangerschap. Vraag steeds raadt aan je arts!
Er zijn niet veel interacties tussen centraal stimulerende middelen en andere geneesmiddelen. Je moet wel oppassen indien je ook geneesmiddelen tegen epilepsie moet slikken. Ook met sommige producten tegen hoge bloeddruk kan het problemen geven.
Gebruik centrale stimulantia zeker nooit op eigen houtje maar altijd op strikt advies van je arts en niet langer dan noodzakelijk!

Verwante filmpjes
Reacties & suggesties
Om een reactie te plaatsen dien je je in te loggen.
 
Concept, realisatie en ontwerp: You-View.tv| Contact | 2011 Disclaimer |