Je eetkamer en keuken schilderen? Luister eerst even naar dit kleuradvies!

Bekeken:
40650
Toegevoegd:
02/02/2012
Delen:
arrow twitter

Eetkamer en keuken schilderen

Wij Belgen zijn Bougondirs en zitten graag lang aan tafel, of het nu in de keuken is of in de eetkamer... Je kan de kleuren waarmee je deze ruimtes gaat schilderen dan ook best aanpassen!

Je eetkamer in rustige kleuren schilderen...

Om niet het effect te verkrijgen van een fastfood-keten (waar je snel snel eet en weer weg bent), kan je je eetkamer best in rustige kleuren schilderen. Hou je toch van kleuren, dan kan je accenten aanbrengen door een fleurig tafelkleed, bloemstukken, kaarsen enz.

Een andere reden waarom in dit filmpje een rustige kleur werd gebruikt om de eetkamer te schilderen is de schouw. Het is best een mooi exemplaar en komt goed tot zijn recht door de muren eromheen rustig te houden.

Het schilderen van je keuken

Een keuken is een actievere ruimte en kan dan ook een actievere kleur verdragen. Je kan de muren (of enkele ervan) schilderen in een kleur die bij de tegels past. Wil je meer diepte creren achter of boven de keukenkasten dan neem je daar best een donkerder kleur.

Let erop dat je bij het schilderen van je keuken een afwasbare verf gebruikt! Ook als je eetkamer dicht bij je keuken is en niet echt afgesloten wordt, kan je daar ook best een afwasbare verf gebruiken.

Verwante filmpjes
Reacties & suggesties
Om een reactie te plaatsen dien je je in te loggen.
 
Concept, realisatie en ontwerp: You-View.tv| Contact | 2011 Disclaimer |