Een toepassing op afgeleide: Wiskunde oefening over de berekening van gemiddelde snelheid!

Bekeken:
12275
Toegevoegd:
23/10/2012
Delen:
arrow twitter

Snelheid: een wiskunde oefening toegepast op afgeleide 

Afgeleide komen vaak voor in een wiskunde oefening. Een toepassing op een afgeleide is een wiskunde oefening adhv snelheid. Een afgeleide berekenen via deze wiskunde oefening wordt op deze manier wel erg eenvoudig. Een wiskunde oefening op afgeleide saai? Met deze LOL video van WeZooz Academy kom je op een leuke en eenvoudige manier de toepassing op afgeleide te weten!

Toepassing op afgeleide: een wiskunde oefening op snelheid

Op verzoek van haar vluchtcommandant, komt Roberta snelheid uitleggen als toepassing op afgeleide. Ze laat twee manieren zien adhv een wiskunde oefening op afgeleide: met de gemiddelde snelheid en met de ogenblikkelijke snelheid. Via deze wiskunde oefening is de toepassing van afgeleide op een snelheid makkelijk te begrijpen!  Na het uitvoerig aangetoond te hebben op de grafieken, is Roberta klaar om te vertrekken!

Wil je ook een wiskunde oefening maken op afgeleide? Bekijk dan zeker deze video van een toepassing op afgeleide op snelheid. Meer video's over wiskunde oefeningen, afgeleide en andere vind je hier op de website van www.wezoozacademy.be!

Verwante filmpjes
Reacties & suggesties
Om een reactie te plaatsen dien je je in te loggen.
 
Concept, realisatie en ontwerp: You-View.tv| Contact | 2011 Disclaimer |