Aanwijzingen voor Evolutie!

Bekeken:
99562
Toegevoegd:
07/02/2014
Delen:
arrow twitter

Jeroen Venderickx

Aanwijzingen voor evolutie.

Welk concreet bewijs is er nu zodat we kunnen spreken van evolutie? Jeroen van het Museum voor Natuurwetenschappen in Brussel noemt een aantal voorbeelden uit het Dinomuseum om dit aan te tonen. 

Deze video werd gemaakt in samenwerking met het Museum voor Natuurwetenschappen in Brussel. Voor meer info surf naar http://www.natuurwetenschappen.be

WAAROVER GAAT DEZE VIDEO OVER EVOLUTIE?

In deze video gaat Jeroen van het Museum voor Natuurwetenschappen in Brussel op zoek naar een bewijs om evolutie aan te tonen.

WELKE AANWIJZINGEN ZIJN ER ZOAL OM EVOLUTIE AAN TE TONEN?

In deze video bespreekt Jeroen van het Museum voor Natuurwetenschappen in Brussel enkele aanwijzingen als bewijs voor evolutie.
Evolutie is eigenlijk het langzaam veranderen van organismen (dieren, planten, ...) in andere organismen waardoor na een tijd de hele groep/populatie er helemaal anders uitziet (overgangsvormen). Jeroen bekijkt de T-Rex, het fossiel van de Archaepteryx (de oervogel), de evolutiereeks van maiacetus over dorudon tot walvis en zelfs de mens. Bij deze laatste zijn het staartbeentje en flapperende oren bijvoorbeeld aanwijzingen voor evolutie. Ze vormen dus het bewijs voor evolutie.

ZIJN ER NOG VIDEO'S OVER EVOLUTIE?

Wil je meer weten over de evolutie van de mens, bekijk dan ook zeker en vast de andere video's op de website van WeZooz Academy.

Verwante filmpjes
Reacties & suggesties
Om een reactie te plaatsen dien je je in te loggen.
 
Concept, realisatie en ontwerp: You-View.tv| Contact | 2011 Disclaimer |