Een platte autobatterij zorgt voor startproblemen. Tips van garage Deleersnyder!

Bekeken:
10682
Toegevoegd:
05/10/2012
Delen:
arrow twitter

Een platte autobatterij zorgt voor autobatterij

Een platte autobatterij, autoproblemen. Iedereen heeft het al wel eens voor gehad. Vooral in de winterperiode komen een platte autobatterij en bijgevolg startproblemen heel erg vaak voor. Om startproblemen of een platte autobatterij zijn er een aantal tips waarmee je rekening kan houden. 

Tips bij een platte autobatterij en startproblemen

Startproblemen en een platte autobatterij hebben ook veel te maken of je auto eendieselmotor of benzinemotor heeft.  Een dieselmotor heeft het moeilijker in de winterperiode. Bij een dieselauto moet je een tijdje wachten opdat de motor genoeg tijd krijgt om op te warmen.Zo vermijd je een platte autobatterij of startproblemen.

Bij het niet starten van de wagen, moet je goed kijken naar wat er juist gebeurd. Als de motor geen kick geeft, heb je te maken met een platte autobatterij. Startkabels kunnen startproblemen in dit geval oplossen.

Je hoort de startmotor draaien, maar verder gebeurt er niets. Dan heb je niet te maken met een platte autobatterij. Bij zulke startproblemen kan je beter de hulp van een vakman raadplegen.

Een goede autobatterij die goed opgeladen is, zorgt meestal niet voor startproblemen in de winter.

Verwante filmpjes
Reacties & suggesties
Om een reactie te plaatsen dien je je in te loggen.
 
Concept, realisatie en ontwerp: You-View.tv| Contact | 2011 Disclaimer |