Sebastian Vettel neemt nietsvermoedende klanten mee op een hels autoritje!

Bekeken:
174069
Toegevoegd:
29/01/2015
Delen:
arrow twitter

In deze leuke video neemt een slungelige mecanicien nietsvermoedende klanten mee op een testritje. Wat ze echter niet weten is dat er onder de bril en baard niemand minder dan Sebastian Vettel verscholen gaat, viervoudig Formule 1 wereldkampioen!

Vettel met een buikje

Onder het mom van een testrit, om te controleren of alles met de wagen in orde is, neemt Vettel onschuldige klanten mee op een helse rit eentje die ze niet snel zullen vergeten! Hij is voorzien van enkele slim geplaatste cameraatjes die ervoor zorgen dat we de reacties van de slachtoffers perfect kunnen zien, zonder dat ze iets doorhebben!

De slachtoffers van deze candid camera-stunt stappen aarzelend mee in de wagen wanneer de als mecanicien vermomde Vettel kreunend en steunend achter het stuur plaatsneemt. Zijn nep-buikje maakt het plaatje compleet. Ik heb wat rugproblemen, geeft hij toe en we zullen rustig rijden zodat u kan zien wat er met deze auto aan de hand is.

Oei, zo gaat hij in achteruit

De rol van onnozelaar wordt door Vettel zeer goed gespeeld. Hij slaagt er zelfs in om de auto eerst in achteruit te zetten, en het is duidelijk te zien dat zijn passagier daar niet echt gerust om is.  Na het opzetten van zijn sportbril kan het echte werk beginnen. Hij start rustig en zegt dat de auto wat rare trekjes heeft, maar enkel bij hogere snelheden. Reden genoeg voor hem om een versnelling hoger te schakelen!

Gecontroleerde slippartijen

Groot is de verbazing van de passagiers wanneer de vermomde Vettel tegen hoge snelheid door bochten scheurt en de auto tijdens slippartijen perfect onder controle houdt. Hoe is het mogelijk dat zon pufferige kerel met rugpijn plots als een razende tekeer kan gaan in die wagen, zie je ze denken. Langzaam, langzaam!, schreeuwt n van de beetgenomen passagiers nog. Geen paniek, zegt Vettel op een veel te rustige toon dat contrasteert mooi met de manier waarop hij over het terrein scheurt! Als een echte sportpiloot maneuvreert hij zijn bolide langsheen het testparcours, ontwijkt hij mooi alle obstakels en draait hij met souplesse door de nauwe bochten.

De juiste banden

Wie zat er achter deze stunt? http://www.tirendo.be/, een online winkel voor autobanden! Sebastian Vettel, hun merkambassadeur, toont in deze clip wat een F1-piloot met een snelle wagen voorzien van de juiste banden kan uithalen. Let wel, deze video is door professionals opgenomen onder gecontroleerde omstandigheden, op een afgesloten terrein! Probeer dit zelf niet na te bootsen.

Verwante filmpjes
Reacties & suggesties
Om een reactie te plaatsen dien je je in te loggen.
 
Concept, realisatie en ontwerp: You-View.tv| Contact | 2011 Disclaimer |