Vriezen, sneeuwen...het zijn geen ideale omstandigheden voor je wagen. Autotips bij vriesweer!

Bekeken:
9092
Toegevoegd:
05/10/2012
Delen:
arrow twitter

Vriezen, sneeuwen...geen ideale weersomstandigheden voor de wagen!

In de winter, wanneer het dagelijks kan vriezen en sneeuwen, lijdt je wagen onder de bittere kou. Sneeuwen en vriezen doen geen goed aan de carrosserie van de wagen, alsook niet aan de motor. Wanneer het dus kan sneeuwen of vriezen zet je je wagen best zo veel mogelijk binnen. Er zijn echter nog een aantal andere, eenvoudige tips wanneer het buiten aan het vriezen of sneeuwen is!

Vriezen en sneeuwen? Tips voor de auto!

Als je je auto achter laat in de vrieskou, kan je je wagen beter in een versnelling zetten. In eerste versnelling of in achteruit.

Sneeuwen en vriezen? Bescherm je vooruit met een daarvoor speciaal bestemde folie. Dit om te zorgen dat de rubber van de ruitenwisser niet zou aanvriezen op het glas. Een deken of karton kan zeker ook je wagen beschermen. Deze zijn uiteraard wel voor nmalig gebruik.

Is je ruit bevrozen? Neem dan voldoende tijd alvorens de wagen te starten. De verwarming van je wagen kan hierbij helpen, alsook een ijskrabber.

Let op bij het sneeuwen en vriezen. Leg geen deken op de motor! Als je dit achteraf vergeet weg te halen, kan dit enorm veel schade aan de motor teweeg brengen.

Verwante filmpjes
Reacties & suggesties
Om een reactie te plaatsen dien je je in te loggen.
 
Concept, realisatie en ontwerp: You-View.tv| Contact | 2011 Disclaimer |