Bespoke pak op maat, de verschillende soorten maatwerk, maak je keuze!

Bekeken:
16256
Toegevoegd:
23/02/2012
Delen:
arrow twitter

Aravinda Rodenburg

Een bespoke pak op maat

in de maatkledij bestaan er verschillende niveau's. De hoogste trap in de maatkledij is het bespoke pak op maat. Nadien heb je nog personal tailoring, made to measure et prt--porter. Wil je 100% maatwerk, dan is een bespoke pak op maat een mooie investering!

Een bespoke pak op maat

Een bespoke pak op maat bestaat uit 53 werkuren en 3 pasbeurten. Er wordt een persoonlijk patroon getekend. Bij een bespoke pak op maat spreekt men van 100% maatwerk. 

Andere pasvormen voor een pak op  maat

Het Made to measure systeem is een industrieel maatwerk. Een bestaand kostuum wordt gepast. De pasfouten worden eruit gehaald. Je kiest zelf het model en de stof. Dit wordt doorgestuurd door pc en je pak wordt op maat geleverd.

Een personal tailor pak op maat. Uw lichaamsmaten worden gemeten en uw pak op maat wordt daarop aangepast. De stof en het model kiest u uiteraard zelf. 

De prijzen voor een bespoke pak op maat

Bij personal tailoring beginnen de prijzen aan 300 400 euro. Semi-maatwerk begint vanaf 1000 euro. Een bespoke pak op maat, 100% maatwerk, begint vanaf 2000 euro. De stofkwaliteit bepaalt uiteraard de kwaliteit van je kostuum.

Verwante filmpjes
Reacties & suggesties
Om een reactie te plaatsen dien je je in te loggen.
 
Concept, realisatie en ontwerp: You-View.tv| Contact | 2011 Disclaimer |