Je kerstboom versieren met besneeuwde dennenappels! Een leuke decoratietip van Gudrun Cottenier.

Bekeken:
20282
Toegevoegd:
03/12/2012
Delen:
arrow twitter

Gudrun Cottenier

Je kerstboom origineel versieren!

Met Kerstmis zet iedereen uiteraard een kerstboom in huis. De kunst is om de kerstboom zo mooi mogelijk te versieren. Koop je niet arm aan dure kerstdecoratie voor je kerstboom! Je kerstboom kan je ook makkelijk versieren met zelf gemaakte dingen! In deze video toont Gudrun Cottenier je hoe je zelf je kerstboom kan versieren met poedersneeuw en dennenappels.

Tip: origineel je kerstboom versieren

Met een lijmspray en wat poedersneeuw kan je heel wat leuke dingen doen. Je kan er niet alleen je kerstboom mee versieren, maar ook vele kerststukken, kransen en bloemstukken. Maar kies je nu best voor spuitsneeuw uit een spuitbus of poedersneeuw?

Je kerstboom versieren: gebruik best poedersneeuw!

Je kerstboom kan je helemaal vol spuiten met sneeuw, maar je ook kiezen voor het subtiel versieren van je kerstboom! Je kan bijvoorbeeld dennenappels versieren met sneeuw en deze daarna met ijzerdraad in de kerstboom bevestigen. 

Als je kiest voor spuitsneeuw uit de spuitbus, dan merk je dat de kleur van de sneeuw niet altijd zo waarheidsgetrouw is. Beter is het om je dennenappels, kerstboom of bloemstuk te bespuiten met de lijmspray. Bedek je kerstboom, dennenappel of bloemstuk daarna met de poedersneeuw. Door erg veel besneeuwde dennenappels in je kerstboom te hangen, kan je hem overdadig en prachtig versieren. Makkelijk en goedkoop, toch?!

Verwante filmpjes
Reacties & suggesties
Om een reactie te plaatsen dien je je in te loggen.
 
Concept, realisatie en ontwerp: You-View.tv| Contact | 2011 Disclaimer |